ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέγα σκάνδαλο με Άλαρνταϊς!

24sports team

info@24sports.com.cy

Εξηγήσεις θα πρέπει να δώσει ο Σαμ Άλαρνταϊς στην FA έπειτα από τα όσα ήρθαν στο φως και το βίντεο που αποτυπώσει συνάντηση που είχε με ρεπόρτερ οι οποίοι υποδύθηκαν τους μάνατζερ και ήρθαν σ' επαφή μαζί του προκειμένου να τους βοηθήσει στο θέμα των μεταγραφών, αποφεύγοντας τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας!  

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο «Big Sam» ν' αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας έπειτα από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, στο αποκλειστικό θέμα της «Telegraph»!

Δημοσιογράφοι, κανόνισαν συνάντηση μαζί του και υποδύθηκαν τους μάνατζερ, εκπροσωπώντας γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών με έδρα την Άπω Ανατολή και το θέμα συζήτησης ήταν μια συμφωνία που θα απέφερε στον Άλαρνταϊς το ποσό των 400.000 λιρών, εφόσον εκείνος τους βοηθούσε να αποφύγουν τους κανονισμούς της FA όσον αφορά τις μεταγραφές παικτών και το κομμάτι της ιδιοκτησίας μέρους των δικαιωμάτων από μια τρίτη πλευρά.

Παράλληλα, φέρεται να μιλάει υποτιμητικά για τον προκάτοχό του στον πάγκο των «τριών λιονταριών», Ρόι Χότζον, αναφέροντάς τον ως... Γουόι (περιγελώντας φυσικά τον τρόπο ομιλίας του) και τονίζοντας πως δεν έχει την προσωπικότητα για να μιλήσει δημόσια.

Επιπλέον, σχολίασε πως οι Άγγλοι διεθνείς απέτυχαν στο Euro 2016 λόγω ψυχολογικής κατάστασης και αδυναμίας ν' αντιδράσουν, ισχυρίστηκε πως θα ήταν καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους, να μην καλούνται στην εθνική Αγγλίας και μάλιστα, χαρακτήρισε αστεία την απόφαση της ανακατασκευής του «Γουέμπλεϊ»!

Πηγή:www.england365.gr


 

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X