ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την πάτησε (vid)

Τα 20χρονα του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο πλησιάζουν και στην Άρσεναλ τα γιόρτασαν με ένα πάρτι στο ντέρμπι με την Τσέλσι στο οποίο επικράτησαν 3-0. Με γκολ συνδύασαν την 100η του εμφάνιση ο Αλέξις και την 350η του ο Ουόλκοτ, το τρίτο έβαλε ο Οζίλ.

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν περίμεναν οι φίλοι της Άρσεναλ αυτό που είδαν στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Τσέλσι, αφού την έκαναν σκόνη και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0! Από νωρίς φάνηκε πως οι «Κανονιέρηδες» είχαν διάθεση να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι και αυτό έγινε, με τον Σάντσες να σκοράρει στο 11’ μετά από κλέψιμο που έκανε στον Κέιχιλ. Πριν συνέλθουν, οι «Μπλε» δέχθηκαν και δεύτερο στο 14’ σε φάση όπου κρύφτηκε η μπάλα και τελικά ο Μπεγιερίν την έστειλε στον Ουόλκοτ που από κοντά σκόραρε.

Η Τσελσι σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να επανέλθει, με τον Ουίλιαν να έχει την καλύτερη στιγμή στο 21’ με σουτ που έφυγε μόλις άουτ. Στο 31 ο Βενγκέρ αναγκάστηκε να αποσύρει με τραυματισμό τον Κοκλέν και έβαλε στη θέση του τον Ξάκα. Πλέον η Τσέλσι βγήκε μπροστά και άφησε χώρους πίσω, με τον Οζίλ να ξέρει να τους εκμεταλλευτεί. Στο 40’ έφυγε στην κόντρα και αφού άλλαξε με τον Σάντσες εκτέλεσε τον Κουρτουά για να δώσει διαστάσεις στο προβάδισμα της ομάδας του. Μόνη αντίδραση της Τσέλσι, ένα σουτ του Αζάρ που έφυγε άουτ.

Έκανε λίγη παραπάνω κατοχή μπάλας η Τσέλσι στο δεύτερο μέρος, όμως δεν έβρισκε ευκαιρίες και ο Κόντε γύρισε το σύστημα σε αυτά που ξέρει, με τρεις αμυντικούς. H Άρσεναλ έριξε ρυθμούς όμως και πάλι ήταν η ομάδα που έφτιαχνε τις φάσεις ενώ και αμυντικά δεν επέτρεπε στους «Μπλε» έστω ένα σουτ στην εστία. Τελικά, η είσοδος του Μπατσουαγί έφερε μια μεγάλη φάση στο 83’, όταν ο Βέλγος βγήκε φάτσα με τον Τσεχ όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Κίτρινες: Ιβάνοβιτς, Κόστα

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Τσεχ, Μπεγιερίν, Μονρεάλ, Μουστάφι, Κοσιελνί, Κοκλέν(31’ Ξάκα), Καθόρλα, Ουόλκοτ, Οζίλ, Ιβόμπι(69’ Γκιμπς), Σάντσες(78’ Ζιρού)

Τσέλσι(Κόντε): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Λουίζ, Αθπλικουέτα, Καντέ, Μάτιτς, Ουίλιαν(70’ Πέδρο), Φάμπρεγκας(55’ Αλόνσο), Αζάρ(70’ Μπατσουαγί), Κόστα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X