ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παιχνίδια για κάθε γούστο


Πέντε παιχνίδια περιέχει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Μπόρνμουθ και τη φορμαρισμένη Έβερτον να δοκιμάζεται απέναντι στην Μίντλεσμπρο.

Παιχνίδια για κάθε γούστο διεξάγονται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία έχει ξεκινήσει ιδανικά μετά το σούπερ παιχνίδι της Παρασκευής μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ (1-2).

Προερχόμενη από τη νίκη με 2-1 επί της Σαουθάμπτον την περασμένη εβδομάδα, η Άρσεναλ καλείται να συνεχίσει στο μονοπάτι των επιτυχιών, ξεπερνώντας το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Χαλ, στο «KC Stadium».

Μόνο ιδανικά δεν έχει ξεκινήσει η φετινή σεζόν για τη Λέστερ, η οποία με μόλις τέσσερις βαθμούς μετά το πέρας ισάριθμων αγωνιστικών, καταλαβαίνει ότι οφείλει να «σηκώσει κεφάλι» και να ξεκινήσει να κερδίζει. Το δρόμο έδειξε η μεγάλη εμφάνιση, στο «ντεμπούτο» της στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, την οποία... σκόρπισε εκτός έδρας με 3-0. Με φόρα λοιπόν από τη μεσοβδόμαδη νίκη, οι «αλεπούδες» υποδέχονται την Μπέρνλι.

Το μεγάλο φαβορί για τη νίκη κόντρα στην Μπόρνμουθ μοιάζει να η φορμαρισμένη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία στην παρούσα φάση, δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Θετικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και στο Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας μάλλον εύκολα τη Γκλάντμπαχ με 4-0.

Το γεγονός ότι η Γουέστ Χαμ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάνει το ματς απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, ακόμα πιο ενδιαφέρον για τον απλό θεατή. Ερωτηματικό αποτελεί το πότε θα «ξυπνήσει» η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς, που φτάνει στην 5η αγωνιστική έχοντας μόλις μία νίκη

Το πρόγραμμα του Σαββάτου «κλείνει» με την αναμέτρηση μεταξύ της Έβερτον και της Μίντλεσμπρο. Άκρως φορμαρισμένα τα «ζαχαρωτά», μετρούν τέσσερις σερί νίκες, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης. Εμφατικό το 3-0 επί της Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός» την περασμένη αγωνιστική, «τρίβουν τα χέρια» τους στις τάξεις του συλλόγου με την επιστροφή στα γκολ για τον Ρομέλου Λουκάκου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Τσέλσι – Λίβερπουλ 2-1

Χαλ – Άρσεναλ

Λέστερ – Μπέρνλι

Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ

Γουέστ Μπρομ – Γουέστ Χαμ

Έβερτον – Μίντλεσμπρο

(18/9)

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ

Σαουθάμπτον – Σουόνσι

Τότεναμ – Σάντερλαντ

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση