ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκάνδαλο στη μεταγραφή Μαζουακού!

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε έρευνα για τη μεταγραφή του Μαζουακού από τον Ολυμπιακό, καθώς εμφανίζονται χαμένα χρήματα που έχουν πάει σε άγνωστα χέρια!

Δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail αποκαλύπτει την έρευνα που έχει ξεκινήσει η Γουέστ Χαμ για την μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό, καθώς πιστεύουν πως έχουν πληρώσει 1εκ. λίρες παραπάνω!

Συγκεκριμένα η αγγλική ομάδα αναζητεί αν υπάρχει κάποιο άτομο το οποίο πήρε αυτά τα χρήματα και δεν έχει δηλωθεί στα επίσημα έγγραφα της συμφωνίας των δύο ομάδων.

Μάλιστα η Γουέστ Χαμ έχει στείλει ήδη άνθρωπο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την έρευνα και να διαπιστωθεί αν τελικά υπήρξε παρανομία στη μεταγραφή Μαζουακού, με προμήθεια η οποία επιβαρύνει οικονομικά τα «σφυριά».

Η Daily Mail ολοκληρώνει το ρεπορτάζ της αναφέροντας: Στο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατεί χάος με το πρωτάθλημα να καθυστερεί να ξεκινήσει καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει τέλος στη διαφθορά. Επίσης, ερευνάται από τη δικαιοσύνη η συμμετοχή του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη ως μέλος σε ένα σύστημα στημένων αγώνων.

www.sdna.gr

 

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X