ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η καρδιά του Βάρντι διάλεξε Λέστερ!

24sports team

info@24sports.com.cy

Κατάθεση ψυχής έκανε στους «Sunday Times» ο Τζέιμι Βάρντι, εξηγώντας τι ήταν αυτό που τον έκανε να ρίξει «άκυρο» στην Άρσεναλ, υπογράφοντας στη συνέχεια νέο συμβόλαιο με τη Λέστερ.

Πριν όμως τοποθετηθεί επί του θέματος, ο Άγγλος στράικερ φρόντισε να αποκαλύψει, πως ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ήταν και αυτός που ήθελε σαν... τρελός την απόκτησή του στην Άρσεναλ, διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνον και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στα «τρία λιοντάρια».

«Δεν ήταν κάτι άβολο ή περίεργο. Όταν βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο, λέγαμε ένα ''γεια, είσαι καλά;'' και συνεχίζαμε ο καθένας τη δουλειά του. Δεν ήταν κάτι κακό», σχολίασε.

Μπαίνοντας στο... κυρίως θέμα, ο Βάρντι δήλωσε αναφορικά με την «απόφαση καριέρας» που έκανε:«Η καρδιά και το μυαλό μου, έλεγαν να μείνω στην ομάδα. Εξάλλου, όταν κάτι πιστεύεις ότι δεν είναι σωστό για εσένα, τότε δεν το κάνεις. Έτσι κι εγώ, όσες μέρες βρισκόμουν στη Γαλλία με την εθνική ομάδα, είχα αρκετές ώρες στη διάθεσή μου, στο δωμάτιο, για να σκεφτώ τι θα μπορούσε να πάει καλά, τι όχι, που θα μπορούσα να βρίσκομαι και που είμαι. Κάθε μικρή πτυχή της υπόθεσης τη σκέφτηκα προσεκτικά και το συμπέρασμα ήταν πως η καρδιά και το μυαλό του, έλεγαν να μείνω στη Λέστερ».


Πηγή :England365.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση