ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρεμιέρα με ντέρμπι

Το πρωτάθλημα που προσφέρει πλούσιες συγκινήσεις και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο από το φίλαθλο κοινό ανά το παγκόσμιο, ανοίγει σήμερα τις πύλες του. Πρόκειται για την Πρέμιερ Λιγκ, η οποία μας προσφέρει κάθε χρόνο πλούσιες συγκινήσεις, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Θυμίζουμε ότι η Λέστερ ήταν η ομάδα που κατέκτησε τον περσινό τίτλο, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά. Και το ερώτημα που τίθεται αυτή τη στιγμή είναι αν θα δούμε και φέτος κάτι ανάλογο, ή αν θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά τα μεγάλα φαβορί.

Η δράση στην Αγγλία ξεκινά λοιπόν με την αναμέτρηση της Χαλ με τη Λέστερ, η οποία θα γίνει σήμερα στις 14:30, ενώ θα γίνουν συνολικά επτά αγώνες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το θεωρητικά πιο ενδιαφέρον παιχνίδι, αναμένεται να γίνει στο Λίβερπουλ εκεί όπου η Εβερτον θα φιλοξενήσει την Τότεναμ. Οι δύο ομάδες θέλουν να βρεθούν στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας της νέας περιόδου και αναμφίβολα η νίκη στο σημερινό παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο. Τη δική της μάχη ξεκινά και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα φιλοξενήσει το βράδυ την Σάντερλαντ και θέλει να έχει ιδανικό ξεκίνημα. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο με τους «Πολίτες» και στοχεύει ώστε να ανεβάσει την ομάδα στην κορυφή της Αγγλίας.

Στους υπόλοιπους αγώνες παρατηρείται επίσης μεγάλο ενδιαφέρον, αφού αρκετές ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους θα τεθούν αντιμέτωπες.

Η Μπέρνλι θα αναμετρηθεί με τη Σουόνσι, η Κρίσταλ Πάλας θα φιλοξενήσει τη Γουέστ Μπρομ και η Μίντλεσπορο θα παίξει με τη Στόουκ. Σήμερα θα γίνει και ο αγώνας ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Γουότφορντ.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής αναμένεται να γίνει αύριο, καθώς η Αρσεναλ θα φιλοξενήσει τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο, με τους «κανονιέρηδες» να αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές και σημαντικές απουσίες, λόγω της άδειας που δόθηκε από τη διοίκηση σε ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο Euro που έγινε το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας. Αύριο θα δώσει το παιχνίδι της και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Μπόρνμουθ, ενώ η Τσέλσι θα αναμετρηθεί τη Δευτέρα με τη Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σήμερα
14:30 Χαλ-Λέστερ
17:00 Μπέρνλι-Σουόνσι
17:00 Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Μπρομ
17:00 Εβερτον-Τότεναμ
17:00 Μίντλεσμπορο-Στόουκ
17:00 Σαουθάμπτον-Γουότφορντ
19:30 Μαν. Σίτι-Σάντερλαντ

Αύριο
15:30 Μπόρνμουθ-Μαν. Γιουνάιτεντ
18:00 Αρσεναλ-Λίβερπουλ

Δευτέρα
22:00 Τσέλσι-Γουέστ Χαμ

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση