ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοπροτάθηκε για την εθνική Αγγλίας ο Φέρντιναντ

24sports team

info@24sports.com.cy

Η έλλειψη προπονητικής εμπειρίας δεν εμποδίζει τον Ρίο Φέρντιναντ να ονειρεύεται τη θέση του προπονητή στον πάγκο των «λιονταριών».

Ο παλιός κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, επισήμανε τα προβλήματα της Αγγλίας στο φετινό Euro, λέγοντας παράλληλα ότι είναι διαθέσιμος για τον πάγκο των «τριών λιονταριών». Σε δηλώσεις του στο «Copa 90» ανέλυσε τα λάθη που έκανε η ομάδα, προτείνοντας κάποιες λύσεις.

Αρχικά έκανε κριτική στον Ρόι Χόντσον: «Είναι πρόβλημα να μην ξέρεις τη βασική σου εντεκάδα όταν πας σε μια μεγάλη διοργάνωση και να κάνεις συνεχώς δοκιμές, αλλάζοντας πολλές φορές ακόμα και το σύστημα».

Στη συνέχεια τόνισε την σπουδαιότητα της ομαδικότητας και του συνόλου: «Για να αποδώσει τα μέγιστα κάθε παίκτης ξεχωριστά, πρέπει να έχει αναπτυχθεί η απαραίτητη χημεία και να λειτουργούν όλοι για το καλό του συνόλου, παραμερίζοντας λίγο τις προσωπικές τους επιδιώξεις».


Τέλος ανέφερε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά: «Αν εφαρμόζονται όλα αυτά που είπα, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι πολύ μεγαλύτερες. Αν γίνω προπονητής της εθνικής, θα κάνω τα πάντα για να περάσω τη φιλοσοφία που ανέλυσα. Μπορώ να τα καταφέρω».

Να θυμίσουμε ότι η Αγγλία βρίσκεται στην αναζήτηση καινούριου τεχνικού, καθώς ο Ρόι Χόντσον αποφάσισε να αφήσει το τιμόνι της ομάδας, μετά από την κακή πορεία της στο φετινό Euro και τον αποκλεισμό στη φάση των «16» από τους Ισλανδούς.

Πηγή :www.sport-fm.gr

 

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X