ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χωρίς προβλήματα η Τεχνοοικία ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα πέρασε η Τεχνοοικία ΑΕΚ από το Γυμνάσιο Λατσιών κερδίζοντας τον Εθνικό Λατσιών με 0-3 σετ και έβαλε πλώρη για τα ημιτελικά. Οι Λαρνακείς παρά τις αλλαγές έπαιξαν το βόλεϊ που γνωρίζουν κερδίζοντας μια ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες. Τυχόν πρόκριση του Εθνικού θα κριθεί πλέον στο χρυσό σετ.

Οι αλλαγές που επιχείρησε ο Ι. Κουμής στην εξάδα της Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν επηρέασαν την ομάδα του στο πρώτο σετ με συνέπεια να «καθαρίσει» 15-25 και να προηγηθεί 0-1 απέναντι στο μαχητικό Εθνικό.

Πολύ ανώτερη η Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί σε όλους τους τομείς και να κερδίσει το σετ με 07-25 προηγούμενη πλέον 0-2 σετ.

Καμιά διαφοροποίηση και στο τρίτο σετ και παρά την προσπάθεια του Εθνικού οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν με 14-25 γράφοντας το 0-3 σετ.
ΕΘΝΙΚΟΣ Λ.(ΕΥ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ):Φραγκιαδάκη, Κωνσταντίνου,Σολωμή, Τίλεϊ, Χριστοδούλου, Λουκά – Λίμπερο: Δαϋίδ.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Ι. ΚΟΥΜΗΣ): Νατ. Στυλιανού, Καρπεντιέρ, Δημητρίου, Μάγντιτς, Ριπνάγια, Ριαλά, -λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Kαρακώστα, Ειρήνη Ιωάννου, Καπιτανή, Κέζου.

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση

Στο FINAL 4 η ΑΕΛ

Στο FINAL 4 η ΑΕΛ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν για τις Γυναίκες. Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας αρχίζει ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
X