ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στέλλα Ιωάννου: «Ο τίτλος είναι η επιβράβευση - Απίστευτος ο κόσμος»

Η Στέλλα Ιωάννου στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Τεράστια επιτυχία για την Ανόρθωση στην γυναικεία πετόσφαιρα. Η ομάδα μετά από μια πενταετία «ξηρασίας» επέστρεψε ξανά στους τίτλους. Στο πλαίσιο αυτό η εκ των αρχηγών της Ανόρθωσης, Στέλλα Ιωάννου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το πρωτάθλημα: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το ψεσινό. Έχω ζήσει όλα τα πρωταθλήματα της ομάδας, όμως το χθεσινό ήταν πολύ ωραίο. Η χρονιά ξεκίνησε με προβλήματα αλλά τα καταφέραμε»

Είναι ξεχωριστός ο τίτλος αυτός: «Ναι και για εμένα και για την ομάδα. Είναι η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων. Τα τελευταία χρόνια έφθανε στην πηγή η Ανόρθωση αλλά δεν έπινε το νερό. Έτσι ο τίτλος είναι η επιβράβευση και σε προσωπικό και σε ομαδικό επίπεδο»

Που ξεχώρισε η Ανόρθωση: «Όλες οι ομάδες είχαν τη θέληση και προσπαθούσαν για τον στόχο του πρωταθλήματος. Όλοι είχαν και τις κακές τους στιγμής. Όμως θεωρώ πως είχαμε λίγο παραπάνω τη θέληση και όχι μόνο καθώς στο δεύτερο γύρο καταφέραμε να φθάσουμε ως εδώ με τη βοήθεια μιας μικρής. Έχουμε τις υποδομές και είναι σημαντικό»

Για την Κάλια: «Η βοήθεια της Κάλιας είναι τεράστια. Είναι η αρχηγός από όποια μεριά και να το πάρεις»

Για το γεγονός πως τα προβλήματα κάνουν πιο ωραίο τον τίτλο: «Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αντεπεξέλθεις για να πάρεις τον τίτλο»

Που αφιερώνει τον τίτλο: «Ο φετινός τίτλος είναι αφιερωμένος στον κ. Σωτήρη. Είναι ένας άνθρωπος που είναι απ’ την αρχή στο τμήμα, είναι αξία για την ομάδα, πατέρας και παππούς για όλες μας. Μετά είναι για όλους για τον κόσμο»

Για τον κόσμο: «Είχε πολλά χρόνια να δούμε τόσο κόσμο, τόση αγάπη και συμπαράσταση. Είναι κοντά μας ο κόσμος και το χθεσινό ήταν απίθανο και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ»

Για το κύπελλο: «Η ομάδα είναι εκεί, είναι στα πάνω της, είμαστε όλοι ενεργεί και προσπαθούμε ο καθένας ότι μπορεί. Είχαμε μια εύκολη κλήρωση και θεωρώ πως θα είμαστε στον τελικό όμως πάντα βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι»

 

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X