ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιωάννου: «Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες»

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης επανήλθε στους τίτλους μετά από τέσσερα χρόνια, κερδίζοντας το Σούπερ Καπ κόντρα στον Απόλλωνα. Η αρχηγός της ομάδας, Στέλλα Ιωάννου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 τόνισε αρχικά:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα προσπάθησε και πήγε με στόχο στο παιχνίδι για να κερδίσει. Τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενες», είπε αρχικά και συμπλήρωσε ότι με την επιστροφή της στην ομάδα η Ανόρθωση πήρε τίτλο:

«Νομίζω είναι τυχαίο γεγονός. Η ομάδα έχει καλές παίκτριες και όλοι μαζί προσφέραμε για να έρθει αυτός ο τίτλος. Είναι τυχαίο το γεγονός».

Τι σημαίνει αυτός ο τίτλος: «Είναι ένα μικρό λιθαράκι, για τα όσα έπονται μέσα στην σεζόν. Η ομάδα έδειξε ότι έχει μεγάλη προοπτική και μεγάλες δυνατότητες. Πήραμε τον πρώτο τίτλο και προχωράμε για το πρωτάθλημα. Θα μας βοηθήσει και στην ψυχολογία».

Για το επόμενο βήμα: «Τα τελευταία χρόνια έχει μπει νέο αίμα στην ομάδα. Οι μικρές είναι πολύ καλές και είναι σε θέση να μαθαίνουν πράγματα από τον προπονητή. Βλέπουμε ότι βελτιώνονται καθημερινά και έχουν μέλλον μπροστά τους. Όμως, ο στόχος είναι πάμε σιγά, σιγά. Να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, με στόχο το πρωτάθλημα».

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X