ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ευχαριστεί την Τζορτζίνα Κορτούν

Φεύγει για σπουδές

Ανακοίνωση από το τμήμα πετόσφαιρας γυναικών για την αποχώρηση της Τζορτζίνας Κορτούν από την ομάδα για σπουδές εξέδωσε η Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Ο χρόνος περνάει γρήγορα και τα μωρά μας έγιναν κορίτσια και πρέπει να πάνε για σπουδές… Η Τζορτζίνα Κορτούν είναι ένα από τα πιο λαμπερά κοσμήματα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ανόρθωσης. Η… παλαιότερη από τη χρυσή φουρνιά με το τεράστιο ταλέντο, που θαυμάστηκε απ’ όλους και χάρισε επιτυχίες και μεγάλη περηφάνια στην ομάδα μας.

Στα 18 της, μετρά δέκα χρόνια στις τάξεις της Ανόρθωσης Αμμοχώστου! Από μωρό στις Ακαδημίες, μέχρι προσφάτως όταν ήταν βασική στην πρώτη ομάδα. Μία από τις πιο πολύτιμες μας παίκτριες που βοήθησε τα μέγιστα όλες τις αγωνιστικές μας ομάδες. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στο μικρό γκρουπ των παικτριών μας που αγωνίστηκε και πανηγύρισε τους τίτλους Παγκύπριου Πρωταθλήματος σε όλες τις κατηγορίες! Πρωταθλήτρια Παγκορασίδων, Πρωταθλήτρια Κορασίδων, Πρωταθλήτρια Νεανίδων, Πρωταθλήτρια Γυναικών!

Με την ευκαιρία της αποχώρησής της λόγω των σπουδών της, η οικογένεια του τμήματος βόλεϊ γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά την Τζορτζίνα Κορτούν και της εύχεται κάθε επιτυχία στην ακαδημαϊκή και αθλητική της διαδρομή.

Τζορτζίνα, ευχαριστούμε για όλα!

Οι ευχές μας, από τη διοίκηση του τμήματος, από τις συμπαίκτριές σου, από τους προπονητές σου όλα αυτά τα χρόνια, θα σε συνοδεύουν κατά τη διάρκεια των σπουδών σου και θα περιμένουμε να επιστρέψεις. Η πόρτα της Ανόρθωσης είναι πάντα ανοικτή...».

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X