ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Γαλαζοκίτρινο» το ντέρμπι (pics)

Αλάνθαστη προχωρεί η BetOnAlfa ΑΕΛ στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Στο σούπερ ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου κέρδισε τον Sabbianco Απόλλων στο γήπεδό της με 3-1 σετ και παρέμεινε στην κορυφή με 9 βαθμούς.

Αντίθετα, η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη δέχθηκε τη δεύτερη συνεχή εκτός έδρας ήττα και οπισθοχώρησε βαθμολογικά. Η BetOnAlfa πιο ψύχραιμη εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Sabbianco Απόλλων και κέρδισε το πρώτο σετ με 25-22 γράφοντας το 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού.

Οι «γαλάζιες» ανασυντάχθηκαν το δεύτερο σετ και θύμισαν τον γνωστό Sabbianco Απόλλωνα. Παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ βρήκαν λύσεις στα προβλήματα που τους έβαλε η ΒetOnAlfa ΑΕΛ και κέρδισαν το σετ με 16-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1.

Στο τρίτο σετ το ντέρμπι πρόσφερε θέαμα ισάξιο της κλάσης των δυο ομάδων με την BetOnAlfa  ΑΕΛ να επικρατεί με 25-22 και να ανακτά εκ νέου το προβάδισμα με 2-1.

Οι παίκτριες του Στέργιου Φραγκέσκου εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ που απέκτησαν μετά το τρίτο σετ και κέρδισαν και το τέταρτο σετ με 25-23 και ταυτόχρονα τη  σπουδαία νίκη με 3-1. Το σετ κρίθηκε στα τελικά στάδια και στην ψυχραιμία που έδειξε η γηπεδούχος ομάδα.

ΒetOnAlfa ΑΕΛ(Στ. Φραγκέσκου):Παύλου, Κωνσταντίνου, Τριφούνοβιτς, Κωνσταντινίδου, Μάγκντιτς, Ριπνάγια.

Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ(Γ.Γιαπάνης): Μανίταρου, Γκουράνι, Λαβρούκ, Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα – Λίμπερο: Χριστοφόρου.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X