ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φοβούνται την ΑΕΛ»

Μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε η πετοσφαιρική BetonAlfa ΑΕΛ για την αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών.

Αναλυτικά:

 

«ΑΕΛΙΣΤΑ,
επικοινωνούμε σήμερα μαζί σου μετά και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που οδήγησαν δυστυχώς στην αναβολή ολόκληρης της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πετόσφαιρας γυναικών.

Είναι γνωστό πως, βάση της νέας νομοθεσίας περί ασφάλειας σε αγωνιστικούς χώρους, το κλειστό Νίκος Σολομωνίδης δεν είχε εξασφαλίσει την απαιτούμενη έγκριση από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων. Εδώ και αρκετούς μήνες, με τη σύμφωνο γνώμη και στήριξη του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους & τη ΔΙΚΗ σου συμβολή μέσω του προγράμματος ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες προς εξασφάλιση της σχετικής άδειας.

Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι:
-οι απαραίτητες εργασίες έχουν ολοκληρωθεί. 
-έχει ληφθεί η σχετική έγκριση από το Δήμο Λεμεσού, 
μέχρι και χθες, 24/10/2016, δεν κατέστει εφικτό να ληφθεί η τελική έγκριση χρήσης που θα επέτρεπε τη διεξαγωγή αγώνων. Κάτι τέτοιο αναμένεται όμως να επιτευχθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Ως εκ τούτου, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας απολογίες για την αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα. Τα μηνύματα που έφταναν προς εμάς τις τελευταίες ημέρες ήταν απολύτως ενθαρρυντικά και δημιουργούσαν προσδοκίες για ένα κατάμεστο Νίκος Σολομωνίδης.

Προσδοκίες και όνειρα που για κάποιους άλλους έγιναν προφανώς εφιάλτες.

Περήφανε ΑΕΛΙΣΤΑ, 
Με την ανάληψη της διαχείρισης του πετοσφαιρικού τμήματος από την εταιρεία μας τέθηκαν οι ακόλουθοι στόχοι:
-η πλήρης αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής.
-η ενίσχυση της γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας με στόχο τη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων.
-η καλή παρουσία στις ευρωπαικές διοργανώσεις μετά από απουσία 4 χρόνων. 
-η επιστροφή του κόσμου της ΑΕΛ στο γήπεδο.

Τους τελευταίους μήνες εργαστήκαμε σκληρά. Θυσιάσαμε χρόνο, χρήμα και προσφέραμε πάνω απ’όλα αγάπη για το μεγαλείο της αγαπημένης μας ομάδας. Μιας ομάδας που μαζί με το καλαθοσφαιρικό τμήμα (αντρικό & γυναικείο) προσέφερε αμέτρητες χαρές στον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ.

Δεν είναι μόνο οι 70 τίτλοι σε επίπεδο γυναικών:
-29 πρωταθλήματα!!
-28 κύπελλα!!
-13 super cup!!
Δεν είναι οι δεκάδες τίτλοι σε επίπεδο τμημάτων υποδομής!! 
Πιο σημαντικό απ’όλα η ενασχόληση εκατοντάδων παιδιών με τον αθλητισμό και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο!

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ!

Ποτέ δεν κρυφτήκαμε! Τα τελευταία χρόνια το τμήμα αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, κυρίως οικονομικές. Παλέψαμε να διατηρηθεί ζωντανό και το πετύχαμε! Στην προσπάθεια μας αυτή δεχθήκαμε ήττες, κάποιες εξ’αυτών εξευτελιστικές.

ΜΑΘΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΜΕ! ΓΙΑΤΙ: OI ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Ξεκινήσαμε τη φετινή μας προσπάθεια στο super cup το οποίο διεξήχθηκε στις 11 του τρέχοντος μηνός με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία, στη Λευκωσία. Ναι στη Λευκωσία!!! Γιατί οι κ.κ.της Αστυνομίας και της Κ.Ο.ΠΕ εξέφρασαν αδυναμία για διεξαγωγή του αγώνα σε γήπεδο στη Λεμεσό (μέχρι και το κλειστό του Απόλλωνα εισηγηθήκαμε!!!).

Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο παράδοξο στη διεξαγωγή της κατά τα άλλα γιορτής της κυπριακής πετόσφαιρας. Με το έτσι και το θέλω κάποιοι από την Κ.Ο.ΠΕ απαίτησαν τη ταυτοποίηση των όποιων φίλων των δύο ομάδων θα παρακολουθούσαν το παιχνίδι! Σύμφωνα με τους ίδιους αυτό επιβάλλει η νομοθεσία αναφορικά με τη διεξαγωγή αγώνων σε κλειστά γήπεδα! 
Πως όμως κύριοι της Κ.Ο.ΠΕ πετύχατε τη διεξαγωγή του αγώνα super cup ανδρών στις 14/10 χωρίς ταυτοποίηση; ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ: το Σαλαμίνα – Ομόνοια δεν ήταν υψηλού κινδύνου!!!

Χάσαμε τον αγώνα με 3-2 σετ και όπως όλος ο κόσμος παρακολούθησε από την τηλεόραση δώσαμε τα συγχαρητήρια μας στη νικήτρια ομάδα! Γιατί έτσι μάθαμε…να χάνουμε στο γήπεδο!

Σημειώνεται πως:
-o εν λόγω αγώνας μεταδόθηκε τηλεοπτικά από το ΡΙΚ2 με έξοδα της ομάδας μας.
-δεν μας παραχωρήθηκε τελικά ο αρχικά συμφωνηθέν χρόνος για τηλεοπτικές διαφημίσεις χορηγών της ομάδας μας. 
Αποτέλεσμα να απολέσουμε χιλιάδες ευρώ γιατί κάποιοι στην Κ.Ο.ΠΕ δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Το θέμα χειρίζονται πλέον οι δικηγόροι μας.

Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών διεξάχθηκε κανονικά τη Τρίτη 18/10. Κατά την Κ.Ο.ΠΕ κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε!!!! Όλα κύλησαν στην εντέλεια!!!

Την Παρασκευή 21/10 πληροφορηθήκαμε τηλεφωνικώς την πρόθεση κάποιων από την Κ.Ο.ΠΕ για τη διεξαγωγή αστυνομικής σύσκεψης για τον ορισμένο για σήμερα αγώνα με τον Απόλλωνα. Γιατί κύριοι της Κ.Ο.ΠΕ; Βάση της νομοθεσίας οι αγώνες δεν αστυνομεύονται! Η ασφάλεια είναι αποκλειστική ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας με ύπαρξη ατόμων ασφαλείας. Πότε τα τελευταία χρόνια προχωρήσατε σε τέτοια ενέργεια για αγώνα που δεν προβλέπει μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας; ΠΟΤΕ…!!!!

Έπρεπε όμως να εξυπηρετηθούν κάποιοι… έτσι υπάλληλε & κύριοι της Κ.Ο.ΠΕ;

Aπό την προηγούμενη βδομάδα ο αντιπρόεδρος του πετοσφαιρικού Απόλλωνα περηφανευόταν στη Λεμεσό πως ο αγώνας θα διεξαχθεί όταν ο ίδιος το θελήσει και μέχρι να είναι έτοιμο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του!

Είναι όμως και το άλλο…ο πρόεδρος του πετοσφαιρικού Απόλλωνα ανησύχησε! Ανησύχησε από το κάλεσμα προς τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να στηρίξουν την ομάδα μας. Τον ανησύχησαν οι λέξεις ΚΛΟΥΒΙ και ΚΑΜΙΝΙ!! Στα τρία χρόνια που κερδίζατε τους τίτλους κ.Ηροδότου και το παρόν μας δίναμε και συγχαρητήρια δίναμε και ανεχόμασταν το κάθε τι που γινόταν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Εσείς ξέρετε… Οπόταν τα μαθήματα ηθικής προς τη σωστή κατεύθυνση κι όχι σε μας.

Στη ψεσινή συνάντηση στα γραφεία της Κ.Ο.ΠΕ ενημερωθήκαμε πως 6 από τα 8 γήπεδα ομάδων της 1ης κατηγορίας γυναικών δεν έχουν την απαιτούμενη άδεια. Μεταξύ άλλων και το κλειστό γήπεδο του Α.Τ.Ι στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα της Ανόρθωσης. Στο γήπεδο που εμείς αγωνιστήκαμε την προηγούμενη βδομάδα χωρίς η Κ.Ο.ΠΕ να αναφέρει οτιδήποτε! ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ MAΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ: ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΜΕ!!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΑΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ!!

AEΛΙΣΤΑ, 
η ιδέα και μόνο της γαλαζοκίτρινης κορυφής τρομάζει πολλούς. Στήριξε όλα τα αθλήματα του σωματείου μας στην προσπάθεια που γίνεται για πρωταγωνιστική πορεία σε ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα & futsal! Ενωμένοι μπορούμε»!

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση