ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Περήφανη η ΑΕΚ για τα κορίτσια της

Με ανακοινωσή της η ΑΕΚ Λάρνακας δηλώνει την περηφάνια της για το επίτευγμα των δύο αθλητριών της ομάδας βόλει

Με ανακοινωσή της η ΑΕΚ Λάρνακας δηλώνει την περηφάνια της για το επίτευγμα των δύο αθλητριών της ομάδας βόλει, Ειρήνη Ιωάννου και Κυριακή Μοσφιλιώτη, να πάρουν κλήση για τις προπονήσεις της Προεθνικής Γυναικών U19.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας επιθυμεί να εκφράσει την περηφάνια του για τις 2 αθλήτριες της Ομάδας μας Ειρήνη Ιωάννου και Κυριακή Μοσφιλιώτη οι οποίες έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σε προπονήσεις της Προεθνικής Γυναικών U19.

Η κλήση αυτή πέραν της προσωπικής δικαίωσης των 2 αθλητριών μας γεμίζει όλους εμάς στην ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας με το αίσθημα της ικανοποίησης καθώς ανοίγει ορθανοιχτα ο δρόμος όπως και οι μικρές Εθνικές μας Ομάδες να απαρτίζονται από αθλήτριες της Ομάδας μας.

Πέραν αυτού πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις Αναπτυξιακές μας Ομάδες και Ακαδημίες εδώ και χρόνια και ειδικότερα φέτος με την πρόσληψη του Τεχνικού Διευθυντή κου Κώστα Παναγίδη υπό την εποπτεία του οποίου διεξάγονται καθημερινά οι προπονήσεις των Αναπτυξιακών μας Τμημάτων καθώς επίσης και να αποδείξει ότι μέσα από την Ομάδα μας η κάθε αθλήτρια μπορεί να κληθεί και να διακριθεί και σε εθνικό επίπεδο.

Ευχή του Δ.Σ. είναι όπως στο μέλλον κι άλλες αθλήτριες της Ομάδας μας να φόρεσουν την φανέλα των Εθνικών Πετοσφαιρικών μας Ομάδων και να ακολουθήσουν τα βήματα των αθλητριών της Γυναικείας μας Ομάδας Ελένη Μοσφιλιώτη, Στέλλας Ιωάννου και Πόλας Δημητρίου οι οποίες είτε στο παρελθόν είτε και στο παρών έχουν τιμήσει τα χρώματα της Γυναικείας Εθνικής μας.

ΜΠΡΑΒΟ Ειρήνη!!! ΜΠΡΑΒΟ Κυριακή!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Διπλή ενίσχυση...

ΑΕΚ: Διπλή ενίσχυση...

Τις δύο από τις τρεις ξένες που θα έχει την φετινή περίοδο ανακοίνωσε η ομάδα της Λάρνκας
 |  ΑΕΚ
X