ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έκανε το πρώτο βήμα

Διαφύλαξε την έδρα και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας η Τεχνοοικία ΑΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν στον πρώτο ημιτελικό την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-1 σετ και πάνε την ερχόμενη Τρίτη στη Δερύνεια για να «σφραγίσουν» την πρόκριση. Από την άλλη η Αναγέννηση θα επιχειρήσει την ολική ανατροπή κερδίζοντας τον επαναληπτικό με 3-0 ή 3-1 για να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ μπήκε πολύ καλά στον ημιτελικό και κατάφερε στο πρώτο σετ να αποσπαστεί στο σκορ κερδίζοντας την πάντα επικίνδυνη Αναγέννηση με 25-19 σε 28 λεπτά.

Σε εξαιρετική κατάσταση παρουσιάστηκε η Τεχνοοικία ΑΕΚ στο δεύτερο σετ. Αφού σταμάτησε τα «όπλα» της Αναγέννησης Γκρίμπαν και Μάγνι έφερε το σετ στα μέτρα της κερδίζοντας σε 24 λεπτά με 25-12 εξασφαλίζοντας σημαντικό προβάδισμα με 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ όλα άλλαξαν. Η Αναγέννηση έπαιξε με φοβερή ορμή και ξαναμπήκε στον αγώνα κερδίζοντας με 19-25 μειώνοντας σε 1-2 τον ημιτελικό. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς χάνοντας το σετ.

Η Αναγέννηση πήρε τα πάνω της και στο τέταρτο σετ οι δυο ομάδες έπαιξαν ωραίο βόλεϊ. Εν τέλει η Τεχνοοικία ΑΕΚ κέρδισε με 25-23 και μαζί τον πρώτο ημιτελικό με 3-1 σετ.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ ( I. ΚΟΥΜΗΣ): Ριαλά, Ιωάννου Στ., Καρπεντιέρ, Στυλιανού, Μάγκντιτς, Ριπνάγια – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ: (Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Γκρίμπαν, Δημητρίου, Μπράουν, Μάγνι,Ευσταθίου, Αντωνίου - Λίμπερο: Παρπούνα, Λίμπερο 2: Οικονόμου – Αλλαγές: Παπαγιάννη.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Διπλή ενίσχυση...

ΑΕΚ: Διπλή ενίσχυση...

Τις δύο από τις τρεις ξένες που θα έχει την φετινή περίοδο ανακοίνωσε η ομάδα της Λάρνκας
 |  ΑΕΚ
X