ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μανίταρου: «Θέλουμε τον τίτλο και θα το παλέψουμε»

Η Σοφία Μανίταρου στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Το φετινό πρωτάθλημα πετόσφαιρας γυναικών έχει πάρει φωτιά. Τρεις ομάδες παλεύουν για τον τίτλο και στον Απόλλων θέλουν να διατηρήσουν τα σκύπτρα του πρωταθλητή. Στο πλαίσιο αυτό η Σοφία Μανίταρου αρχηγός πετοσφαιρικού Απόλλων, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα: «Δεν συμβαίνει συχνά το να διεκδικούν τρεις ομάδες τον τίτλο στο γυναικείο βόλεϊ στην Κύπρο. Θέλουμε τον τίτλο και θα το παλέψουμε»

Για το χθεσινό παιχνίδι και τη μεγάλη νίκη απέναντι στη ΑΕΚ: «Μετά την ήττα από την Ανόρθωση δεν είχαμε άλλη επιλογή. Δώσαμε όλες τις δυνάμεις μας για τη νίκη. Όσα ψυχικά αποθέματα είχαμε τα δώσαμε στο παιχνίδι και τα καταφέραμε»

Για το γεγονός πως ο Απόλλων έχει την εμπειρία του πρωταθλητισμού: «Το ότι 4 χρόνια είμαστε πρωταθλήτριες παίζει μεγάλη σημασία στο πως αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι. Έχουμε το χαρακτήρα πρωταθλητή. Μέχρι τώρα αγωνιζόμασταν με δυο ξένες ενώ όλοι οι άλλοι με τρεις»

Για τον επόμενο αγώνα: «Παίζουμε πάλι με την Ανόρθωση και πρέπει να νικήσουμε. Πάμε για το πρωτάθλημα και γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουμε»

Για τον κόσμο: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X