ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Τίμησε τους χορηγούς του(vid)

Σε ειδική εκδήλωση στη Λεμεσό

Μια εκδήλωση για να τιμήσει τους χορηγούς και υποστηρικτές του πραγματοποίησε ο πετοσφαιρικός Απόλλωνας, παρουσία και του προέδρου της ομοσπονδίας Μιχάλη Κρασά. Στην εκδήλωση έγιναν αναφορές για τη σημασία των χορηγών αλλά και για τους στόχους της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από την διατήρηση των κεκτημένων.

Ο πρόεδρος του τμήματος Ανδρέας Ηροδότου δήλωση: «Ήταν μια εκδήλωση που θέλαμε να κάνουμε από την αρχή της σεζόν, όταν ξεκινούσαμε. Για να τιμήσουμε αυτούς που στηρίζουν τα τελευταία χρόνια το τμήμα πετόσφαιρας ώστε να φτάσει στις επιτυχίες. Θέλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως θα κρατήσουμε το θρύλο στο θρόνο του, όπως ήταν το σλόγκαν της περσινής σεζόν, και να συνεχίσουμε στην ίδια τρελή διαδρομή όπως είναι το φετινό σλόγκαν».

Εκ μέρους του σωματείου έδωσε το παρών ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Παπαδούρης που ανέφερε: «Θα είμαστε και φέτος κοντά στην ομάδα όπως και σε όλα τα τμήματα με στόχο να συνεχίσουμε τις επιτυχίες».

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Μιχάλης Κρασάς ευχήθηκε επιτυχίες και στην Ευρώπη: «Θέλουμε να συγχαρούμε τον Απόλλωνα για τις επιτυχίες του. Η ομοσπονδία είναι δίπλα και στον Απόλλωνα, όπως και σε όλα τα σωματεία. Ελπίζουμε οι επιτυχίες να έρθουν και σε διεθνές επίπεδο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, έγινε η κλήρωση για ένα εισιτήριο για δυο άτομα για Μαλβίδες ή Νέα Υόρκη, προσφορά της Qatar Airways.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X