ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σημασία έχει να κερδίζουμε...»

Στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη μίλησε η διεθνής κεντρικός της ομάδας πετόσφαιρας του Απόλλωνα Άντρη Ιορδάνους. Η πετοσφαιρίστρια του Απόλλωνα αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη επί της ΑΕΛ, αλλά και στην συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Για την πολύ σημαντική χθεσινή νίκη: « Όπως και κάθε παιχνίδι πάμε για να κερδίζουμε, όπως και χθες. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι ,δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, υπήρχε πίεση, αλλά η νίκη μετρά.»

Για τα πρώτα δύο συγκλονιστικά σετ: « Αν υπάρχει καθαρό μυαλό σε τέτοιους κρίσιμους πόντους, τότε ο καλύτερος παίρνει και το σετ. Τα πήραμε εμείς αυτά τα δύο κρίσιμα σετ.»

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι θα κρίνεται ο πρωταθλητής. Είναι όλες οι ομάδες σε κοντινή απόσταση. Εμείς δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Όποια ομάδα είναι συγκεντρωμένη και αλάνθαστη, θα βγει στο τέλος πρωταθλήτρια. Είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω τέτοιο πρωτάθλημα φέτος καθώς είναι η πρώτη φορά από τότε που ήρθα από Αθήνα,  που βλέπω για πρώτη φορά το άθλημα να αναπτύσσεται.»

 Για την παρουσία του κόσμου: «Αυτή την χρονιά είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει στο γυναικείο βόλεϊ και όλοι πρέπει να βρίσκονται εκεί. Πέρα από το θέαμα, είναι και ο 7ος παίκτης των ομάδων μας. Βοηθά και η διοίκηση και εμείς στο κάλεσμα του κόσμου, αν και περιμένουμε περισσότερο στη συνέχεια. Τα τελευταία παιχνίδια έχουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο μας.»

Για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα μας και για την ίδια: «Τα τελευταία 3 χρόνια ήταν πολύ πιο «ήσυχο» το πρωτάθλημα και το παιχνίδι είναι πιο «γλυκό» όταν το κερδίζεις έτσι. Όλες θέλαμε την χθεσινή νίκη. Έτυχε να ήμουν εγώ που τελείωσα τις φάσεις. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα μου.»

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση