ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλύτερη νεάνιδα η Βασιλική Χατζηκωστάντα

Η Βασιλική Χατζηκωστάντα ψηφίστηκε ως η καλύτερα νεάνιδα πετοσφαιρίστρια για το 2016, με τον Απόλλωνα να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην παίκτρια του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Αναλυτικά:

«Ακόμη μία τιμή για αθλήτρια του Απόλλωνα, καθώς η Βασιλική Χατζηκωστάντα ψηφίστηκε ως η καλύτερα νεάνιδα πετοσφαιρίστρια για το 2016.

Η Βασιλική θα βραβευτεί στην ειδική εκδήλωση των καλύτερων αθλητών  που διοργανώνει η ΚΟΕ (Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή) στις 30 Ιανουαρίου 2017 στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Από το καλοκαίρι η Βασιλική Χατζηκωστάντα ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και παράλληλα αγωνίζεται στην Θέτιδα Βούλας, ομάδα Α1 κατηγορίας.

Εντάχθηκε στις ακαδημίες του Απόλλωνα σε ηλικία 10 ετών. Την περίοδο 2010-11 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ομάδα Παγκορασίδων και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, όπου την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ομάδα Νεανίδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όποια ομάδα και αν έπαιξε στέφθηκε Πρωταθλήτρια.

Ήταν μέλος της Α΄ Ομάδα Γυναικών του Απόλλωνα τις δύο προηγούμενες χρονιές (2014-16), όπου οι ομάδας κατέκτησε όλους τους τίτλους.

Την περίοδο 2014-15 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Γυναικών στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης.

Με την Εθνική Νεανίδων, την περίοδο 2015-16 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, που διεξήχθησαν στην Σκωτία, όπου ανακηρύχθηκε Πολυτιμότερη παίκτρια, καλύτερη επιθετικός και πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης.

Ανακηρύχθηκε καλύτερη Κύπρια παίχτρια στο Beach Volley για την περίοδο 2015-16, όπου ήταν συμπαίχτριες με την Κατερίνα Ζακχαίου».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X