ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αμαζόνες όνομα και πράμα

Πραγματικά παλληκάρια οι παίκτριες του Sabbianco Απόλλωνα επέστρεψαν και κέρδισαν με 3-2 την Τεχνοοικία ΑΕΚ στο ντέρμπι της βραδιάς. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός και οι δυο ομάδες πρόσφεραν φοβερό βόλεϊ. Οι Λαρνακείς έχασαν δεύτερο σερί ντέρμπι στο τάι – μπρέικ μέσα σε πέντε ημέρες.

Το πρώτο σετ ψυχολογίας κατέληξε στον Sabbianco Απόλλων που μετά από ένα ανταγωνιστικό αγώνα κέρδισε με 25-20. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ έδειξε «κόκκαλο» και ότι μπορεί να απειλήσει τις «γαλάζιες».

Οι «κιτρινοπράσινες»  αντέδρασαν και με δυο κολλητά κερδισμένα σετ τα οποία πήραν σχετικά εύκολα προηγήθηκαν με 1-2 δείχνοντας ότι έχουν το μομέντουμ του αγώνα.

Οι «γαλάζιες» όμως  έδειξαν σφιγμό ισοφάρισαν σε ένα φοβερό τέταρτο σετ (σ.σ. 25-22) για να κερδίσουν στο τάι – μπρέικ το δίποντο με  3-2 (15-10). 

Sabbiancο  ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ.Γιαπάνης): Χουντίμα, Μανίταρου, Γκιουράνι, Λαβρούκ, Ιορδάνους, Σπύρου. –Λίμπερο: Xριστοφόρου. – Αλλαγές: Λεωνίδου.

Τεχνοοικία ΑΕΚ(Λ. Χόλοσι): Ιωάννου, Ντουντνίκοβα, Στυλιανού, Σκοτ, Ντούγκαν, Χαραλάμπους. – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Καρακώστα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση