ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καλό ταξίδι αδερφέ Αντρέα

Η διοίκηση του πετοσφαιρικου Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση χθες για τον απρόσμενο χαμό του Αντρέα Εφραίμ. Αναλυτικά:

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε τον απρόσμενο χαμό ενός δικού μας παιδιού, του 33χρονου φυγά Ανδρέα Εφραίμ ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ επέβαινε της μοτοσυκλέτας του. Είναι άδικο και λυπηρό που κάθε λίγο νέοι χάνονται στην άσφαλτο με αυτό τον τρόπο και ειδικά για εμάς τους Απολλωνίστες είναι βαρύ να έχουμε μια μεγάλη απώλεια, αυτή του Ανδρέα, ο οποίος ήταν ενεργός συνδεσμίτης και πιστός στρατιώτης του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΘΥΡΑ 1.

Η διοίκηση του Sabbianco Απόλλων, η τεχνική ηγεσία και οι παίχτριες της ομάδας μας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους και τους εύχονται κουράγιο. Από δικής μας πλευράς ενημερώνουμε όλους τους Απολλωνίστες ότι το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στην ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών θα είναι αφιερωμένη στον Ανδρέα Εφραίμ, όπου και θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμη του γαλανόλευκου οπαδού της ομάδας μας που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, οι παίχτριες της ομάδας μας θα καταθέσουν λουλούδια για τον Ανδρέα και θα αγωνιστούν με πάθος να κερδίσουν τον αγώνα αφιερώνοντας τη νίκη τόσο σε αυτόν όσο και για ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΚΟΝΤΑΙ ΨΗΛΑ.

Ο Sabbianco Απόλλων εύχεται επίσης στον οπαδό και συνεπιβάτη του αδικοχαμένου Ανδρέα, Νικόλα Πολυκάρπου (Λαμά) γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στη Θύρα 1, εκεί που ανήκει και ανήκουμε όλοι μας.

Εκ της διοίκησης

Sabbianco Απόλλων

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση