ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τα πρακτικά διαψεύδουν την ΑΕΛ»

Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση της γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα, που απαντά σε αυτή της ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ του Sabbianco Απόλλων μετά λύπης του διάβασε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ για την αναβολή της 2ης Αγωνιστικής Πετόσφαιρας Γυναικών και για ακόμη μια φορά διερωτάται αν γίνονται κινήσεις για διαφήμιση του αθλήματος, για προώθησή του και αναβάθμισης του.

Δεν επιθυμούμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την ΑΕΛ και για αυτό δεν πρόκειται να δώσουμε οποιαδήποτε απάντηση στα όσα προσπαθεί να μεταφέρει προς τον κόσμο. Απάντηση στις κατηγορίες που αποδίδει στην ομάδα μας, δίνει η απόφαση αναβολής των αγώνων Handballπρώτης κατηγορίας για τον ίδιο λόγο που αναβλήθηκε και η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών. Μήπως φταίει ο Απόλλωνας που αναβλήθηκαν οι αγώνες Handballγια μη αδειοδοτούμενα γήπεδα; Μήπως φταίει ο Απόλλωνας που η ομάδα Futsalτης ΑΕΛ δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Νίκος Σολομωνίδης για τον ίδιο λόγο;

Τα πρακτικά της Ομοσπονδίας και της Αστυνομίας μπορούν να επαληθεύσουν τη διοίκηση του Sabbianco Απόλλων ως προς το γεγονός ότι την ευθύνη για διεξαγωγή του Super Cup Πετόσφαιρας Γυναικών τη φέρει η ΑΕΛ η οποία αρνήθηκε να γίνει ο αγώνας στο «Σπύρος Κυπριανού».
Επίσης να αναφέρουμε ότι στα πρακτικά θα τους βοηθήσει να θυμηθούν ότι στη σύσκεψη με την Αστυνομία Λεμεσού, ο υπεύθυνος της Αστυνομίας ανέφερε ότι είναι αδύνατο να διεξαχθεί ο αγώνας σε ένα εκ των δύο γηπέδων των ομάδων, αφού το γήπεδο της ΑΕΛ ήταν μη αδειοδοτημένο και ακατάλληλο ενώ η άδεια του γηπέδου του Απόλλωνα είχε λήξει και χρειαζόταν επανέκδοση με κάποια βελτιωτικά μέτρα.

Αναφορικά με την αναβολή της 2ης αγωνιστικής για την οποία η διοίκηση της Πετοσφαιρικής ΑΕΛ κατηγορεί ανεξήγητα την ομάδα μας και άνευ λόγου, η αστυνομία απέστειλε επιστολή στην ΚΟΠΕ αναφέροντας τη διαφωνία της για διεξαγωγή του αγώνα στο Νίκος Σολομωνίδης λόγω του ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο να φιλοξενήσει κόσμο και δεν μπορεί να γίνει καμιά αστυνομική σύσκεψη για γήπεδο που δεν είναι αδειοδοτημένο και ως εκ τούτου ήταν αναπόφευκτη η αναβολή της αγωνιστικής κάτι που σαν Απόλλωνας ούτε ζητήσαμε, ούτε θέλαμε αναβολή, αλλά το μόνο που ζητήσαμε ήταν την επαρκή ασφάλεια της ομάδας μας εντός και εκτός γηπέδου.

Για τα υπόλοιπα θέματα που αναφέρεται η μακροσκελή ανακοίνωση της ΑΕΛ, όσο αφορά τις παράτυπες εγγραφές παιχτριών, συγγένειες προπονητριών κλπ. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι της ΑΕΛ ότι είναι επιεικώς γελοίες αναφορές και αυτό το γνωρίζουν όλα τα σωματεία της 1ης Κατηγορίας. Έχουμε προσλάβει ως προπονήτρια τη σύζυγο ενός εκπροσώπου και υπαλλήλου της ΚΟΠΕ, η οποία για 3 συναπτά έτη ήταν παίχτρια πρώτης επιλογής της ΑΕΛ. Για όσα χρόνια ήταν παίχτρια στην ΑΕΛ δεν ήταν αδιανόητο να είναι σύζυγος υπαλλήλου της ΚΟΠΕ, ενώ τώρα που είναι προπονήτρια στον Απόλλωνα το θεωρούν αδιανόητο;

Θεωρούμε απρεπή και αχρείαστη την προσωπική επίθεση της ΑΕΛ προς τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της ομάδας μας με κουτσομπολίστικες αναφορές, πράξη που δεν εξυπηρετεί ούτε το άθλημα ούτε και το τι θέλουμε να προσφέρουμε στο άθλημα ως διοικήσεις και σίγουρα δεν είναι με αυτό τον τρόπο που θα μεταδώσουμε στα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα την ευγενή άμιλλα, τη συνεργασία, ομαδικότητα και αθλητική παιδεία.

Τέλος καλούμε την Ομοσπονδία και την Αστυνομία να λάβουν θέση για τα όσα αναφέρει η ΑΕΛ προς τη δική μας ομάδα, παρουσιάζοντας τα πρακτικά των συναντήσεων μας, απλά και μόνο για να πειστούν και οι οπαδοί της δικής τους ομάδας για την ανωριμότητα και έλλειψη σοβαρότητας που επιδεικνύει η διοίκηση της ΑΕΛ και να κληθεί άμεσα συνέλευση της ομοσπονδίας για να αντιμετωπίσουμε το νέο μεγάλο πρόβλημα που προκύπτει στο άθλημα και δεν είναι άλλο από την επιδεικτική άρνηση σωματείων να ακολουθούν τους κανονισμούς και να προσβάλουν το άθλημα με σκοπό να προβληθούν λίγο περισσότερο. Είναι κρίσιμη η καμπή και θα πρέπει να πείσουμε κάποιους ότι πρέπει να εργάζονται για το καλό της Γυναικείας Πετόσφαιρας και με κάθε τρόπο να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν το έγκλημα που διαπράττουν εις βάρος του αθλήματος.

Κλείνοντας, η διοίκηση του Sabbianco Απόλλων καλεί τον κόσμο του μεγάλου Απόλλωνα να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους. Η οικονομική βοήθεια με αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι επιβεβλημένη για να μπορέσει η ομάδα να είναι αυτή που όλοι θέλουμε, όλοι βλέπουμε και όλοι θέλουμε να έχουμε. Καλούμε τον κόσμο να βρίσκεται στο γήπεδο, δίπλα στις ΑΜΑΖΟΝΕΣ μας και τους υποσχόμαστε ότι το ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα είναι τόσο δυνατό που θα το ακούσουν σε όλη τη Λεμεσό και να κάνουμε πράξη το σλόγκαν μας και να ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση