ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόβλημα με το ντέρμπι

Θέμα με την διεξαγωγή του ντέρμπι BetOnAlfa ΑΕΛ-Sabbianco Απόλλων για την γυναικεία πετόσφαιρα. Το πρόβλημα που προκύπτει είναι στο θέμα ασφάλειας του αγώνα, καθώς το «Νίκος Σολωμονίδης» που είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι, δεν έχει άδεια για την διεξαγωγή αγώνων.

Η Αστυνομία έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία μέσω της οποίας εξέφρασε τη διαφωνίας της όπως διεξαχθεί ένας αγώνας υψηλού κινδύνου σε μη αδειοδοτημένο γήπεδο.

Από την πλευρά τους, οι «γαλαζοκίτρινοι» τονίζουν ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, όπως τους ζήτησαν οι αρμόδιες φορείς, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την συγκεκριμένη άδεια. Όμως, δεν έχουν πάρει την άδεια και αυτό δεν οφείλεται σε αυτούς.

Ο Απόλλωνας υποστηρίζει ότι θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, όπως προβλέπεται σε ένα ντέρμπι υψηλού κινδύνου.

Για αυτό η αστυνομία, κάλεσε σύσκεψη το βράδυ (19:00) με τις εμπλεκόμενες ομάδες, αλλά και την ομοσπονδία πετόσφαιρας.

Πάντως, υπάρχει σενάριο να αναβληθεί ολόκληρη η 2η αγωνιστική, τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες, έτσι ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα με τις άδειες των γηπέδων που δεν έχουν εξασφαλίσει την σχετική άδεια.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση