ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έκλεισε Γιουράνι

Είχε προαναγγείλει ενίσχυση ο πρόεδρος του πετοσφαιρικού Sabbianco Απόλλωνα Ανδρέας Ηροδότου και αυτό υλοποιήθηκε με την απόκτηση της Κολομβιανής διαγώνιου Ρομάνα Γιουράνι Περέα.

Στο παρελθόν έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ αγωνίστηκε και στη Γαλλική Ίστρες. Είναι 27 ετών με ύψος 1.87.

Αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Κύπρο για να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Sabbianco Απόλλων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για την φετινή αγωνιστική περίοδο με την Διεθνή Κολομβιανή διαγώνιο Romana Perea Yuranny η οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με την ομάδα μας.

Η 27χρονη διεθνής Κολομβιανή έχει ύψος 1.84 και κατάγεται από το Μεδεγίν της Κολομβίας.

Η Romana Yuranny είναι γνωστή από το πέρασμα της από την Ελλάδα και την ομάδα τουΠαναθηναικού ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία στις Blue Cats (Ιαπωνία) Allianza Lima (Περού), Παναθηναικός (Ελλάδα), Universidad de Medellin και Liga Antioguena (Κολομβία) ενώ πέρσι είχε μια γεμάτη χρονιά με τη Γαλλική Istres.

Το συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και η συμπαίχτριες της την καλωσορίζουν στην οικογένεια τουSabbianco Απόλλων και της εύχονται ο,τι καλύτερο με τη νέα της ομάδα».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X