ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμένει «Αμαζόνα» η Έβελυν

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα γνωστοποιεί και την παραμονή της Έβελυν Στεφάνου. Αναλυτικά:

Στην ομάδα μας συνεχίζει βεβαίως και η λίμπερο Έβελυν Στεφάνου, η οποία ανήκει στα "περιουσιακά στοιχεία" της πετοσφαιρικής ομάδας, ξεκινώντας από τις ακαδημίες της ομάδας μας και αγωνιζόμενη στα αναπτυξιακά τμήματα έφτασε να είναι βασικό στέλεχος της ομάδας γυναικών.

Η Έβελυν Στεφάνου έχει αποδείξει με την απόδοση της ότι δίκαια θεωρείται μια σημαντική μονάδα για την ομάδα μας και βρίσκεται πάντα στα πλάνα του προπονητή της ομάδας και σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια του φετινού Απόλλωνα για να εκλπηρωθούν οι στόχοι της ομάδας, η κατάκτηση δηλαδή όλων των εγχώριων τίτλων.

Ένας χαρακτήρας μαχητής, φιλότιμη και παθιασμένη με το βόλει, γέννημα θρέμμα του Θρύλου αφού ξεκίνησε από τις Παγκορασίδες της ομάδας μας με πρώτο προπονητή τον Ηλία Μιχαηλίδη, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση πλέον για πολλές άλλες νεαρές παίχτριες της ομάδας μας. Η έμπειρη λίμπερο ήταν στέλεχος της ομάδας του Απόλλωνα το 2010-2011 όπου με προπονητή τον Ντιμίτρι Λέτσιεφ η ομάδα κατάφερε να περάσει στους 16 του Challenge Cup.

H Έβελυν φέτος θα αποτελέσει μαζί με τη νεαρή διεθνή λίμπερο, Εβίτα Λεωνίδου, το δίδυμο των λίμπερο της ομάδας και μαζί με τις υπόλοιπες πρωτοκλασάτες παίχτριες της ομάδας μας και με τον προπονητή των τίτλων, Γιάννη Γιαπάνη, θα προσπαθήσουν να δώουν συνέχεια τις επιτυχίες και να γράφουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του σωματείου μας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση