ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέος πρόεδρος ο Αντρέας Ηροδότου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο πετοσφαιρικός Απόλλωνας παραθέτει το νέο διοικητικό συμβούλιο που συστάθηκε. Νέος πρόεδρος είναι ο Ανδρέας Ηροδότου, ο οποίος αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας μετά την πετυχημένη παρουσία του Ηλία Σπύρου.

Η ανακοίνωση:  

Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε, και έχοντας την έγκριση από το Σωματείο της ομάδας μας το οποίο και ευχαριστούμε για τη στήριξη και τη βοήθεια που μας παρέχει, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι μια ομάδα Απολλωνιστών ανέλαβε τη διαχείριση του τμήματος ως νέα διοίκηση και καταρτίστηκε ήδη σε σώμα με πρόεδρο τον κ. Ανδρέα Ηροδότου.

Η αγάπη μας για τον Απόλλωνα αλλά και για το άθλημα της πετόσφαιρας , όπως επίσης και η θέληση και διάθεση για σκληρή δουλειά, είναι τέτοια που μας επιβάλει να θέσουμε τους ίδιους υψηλούς στόχους με τις προηγούμενες επιτυχημένες χρονιές και είναι καθήκον μας να «Κρατήσουμε το Θρύλο στη Θέση του», σύνθημα της φετινής χρονιάς όπου διοίκηση, παίκτριες, τεχνικό τιμ και κόσμος, ο καθένας από το πόστο που του αναλογεί να δουλέψουμε και φέτος για να κρατήσουμε τον Απόλλωνα στην κορυφή, εκεί δηλαδή που του αξίζει.

Η νέα διοίκηση του APOLLON V.C θέλει να εκφράσει τις άπειρες ευχαριστίες και σεβασμό της προς το πρόσωπο του πρώην προέδρου της πετοσφαιρικής ομάδας κ. Ηλία Σπύρου για τις επιτυχίες που πρόσφερε στην ένδοξη ιστορία του σωματείου μας με τα τρία συνεχόμενα Treble ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά, όπως επίσης και για τη στήριξη που θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα μας ως ένας γνήσιος και βέρος Απολλωνίστας. Καθήκον όλων μας πλέον να συνεχίσουμε στην ίδια «τρελή διαδρομή» χαρίζοντας στο σωματείο μας επιτυχίες και διακρίσεις, αποτελώντας έτσι συνεχιστές της ήδη επιτυχημένης πορείας των τελευταίων χρόνων.

Το νέο Δ.Σ της νεοσύστατης πετοσφαιρικής εταιρείας απαρτίζεται από τα εξής άτομα:

Πρόεδρος

Ανδρέας Ηροδότου

Αν. Πρόεδρος

Λοίζος Πετούσης

Αντιπρόεδρος

Χριστόφορος Κουτρουζάς

Γιώργος Λοίζου

Γιάννος Τσάππας

Έφορος Ομάδας

Άντρος Χρυσοστόμου

Υπ. Ακαδημιών

Κωνσταντίνος Χαραλάμπους

Γραμματέας

Μαρία Γαλιατσάτου

Μέλη

Σταύρος Χριστοφόρου

Γιώργος Μάρκου

Ανδρέας Ροτσίδης

Αντίγονος Θεοδώρου

Γεν. Διευθυντής

Πάμπος Κυριάκου

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση