ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Μεγ. Τρίτη του Sabbianco Απόλλων

Νίκη – τρίποντο ισοδυναμεί με τίτλο για τον Sabbianco Απόλλωνα. Οι κοπέλες του Γιάννη Γιαπάνη αντιμετωπίζουν τη Μεγ. Τρίτη την Τεχνοοικία ΑΕΚ και ετοιμάζονται να στήσουν πανηγύρι στη σάλα του Απόλλωνα. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00. Στο άλλο αγώνα της 20ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας σε ένα αδιάφορο αγώνα για τον Όμιλο 5-8 που θα γίνει στο Αυγόρου επίσης την Μεγ. Τρίτη το ΘΟΙ Αυγόρου υποδέχεται την Αναγέννηση Δ.

ΣΑΛΑ ΑΠΟΛΛΩΝ: Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ – Τεχνοοικία ΑΕΚ

Η  Μεγ. Τρίτη για τον Sabbianco Απόλλωνα έφθασε. Με νίκη 3-0 ή 3-1 οι «γαλάζιιες» στήνουν φιέστα τίτλου μέσα στο γήπεδό τους ανεξαρτήτως τι θα πράξει η BetOnAlfa ΑΕΛ τη Μεγ. Τετάρτη απέναντι στην Ανόρθωση. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή με 46 βαθμούς με τις «γαλάζιες» να υπερτερούν κατά μια νίκη.

Οι παίκτριες του Γιάννη Γιαπάνη θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους για να κατακτήσουν τον τίτλο και  να πανηγυρίσουν μαζί με τους οπαδούς τους. Ταυτόχρονα, ο αγώνας που κρύβει παγίδες θα είναι ένα γερό τεστ και για τον τελικό Κυπέλλου με την Ανόρθωση που ακολουθεί.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ που τερμάτισε στην 3η θέση θα πάει στη Λεμεσό για να παλέψει και να προσπαθήσει να «χαλάσει» τη φιέστα του Sabbianco Απόλλωνα. Ο Ούγγρος κόουτς Λάζλο Χόλοσι θα χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριές του.

Ο δεύτερος αγώνας για τον Όμιλο τίτλου μεταξύ BetOnAlfa ΑΕΛ – Ανόρθωσις θα διεξαχθεί τη Μεγ. Τετάρτη στις 20:00 στο Γήπεδο «Νίκος Σολωμονίδης». Ο αγώνας αποκτά σημασία μόνο με απώλεια βαθμών του Sabbianco Απόλλωνα.

ΤΕΧΝ. ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.

Ενδιαφέρον και ανοικτός αγώνας θα γίνει στην περιοχή Κοκκινοχωριών ανάμεσα σε δυο ομάδες που στο φινάλε της σεζόν θέλουν να αφήσουν τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τόσο ο Λούης Νβάκοφ για το ΘΟΙ όσο και η Έλενα Φραγκέσκου για την Αναγέννηση θα δώσουν ευκαιρίες και στις ταλαντούχες παίκτριές τους.


Για τον Όμιλο 5-8 η Ολυμπιάδα Ν. πήρε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα μετά την αποχώρηση της Ε.Ν.Αγ. Αθανασίου.

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X