ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρώτο ντέρμπι τίτλου

 

Πρώτη μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα έχουμε αύριο Τετάρτη για το πρωτάθλημα πετόσφαιρας γυναικών.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
 
 
 
To μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού BetOnAlfa ΑΕΛ – Sabbianco Απόλλων που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 01 Μαρτίου 2017 στο Γήπεδο «Νίκος Σολωμονίδης» στις 20:00 μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής (2ης της Β Φάσης) στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Στον άλλο αγώνα για τον όμιλο του τίτλου θα γίνει η «μάχη» Ανόρθωσις – Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως στο ΑΤΙ (20:00).

 

Για τον όμιλο διαβάθμισης 5-8 θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 5ης θέσης μεταξύ Ολυμπιάδας Ν. – ΘΟΙ Αυγόρου την Πέμπτη η ώρα 20:30 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία». 

ΓΗΠΕΔΟ «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: BetOnAlfa ΑΕΛ – Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ 
Το πιο σημαντικό αγώνα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέχρι τον επόμενο δίνουν την Τετάρτη στις 20:00 οι δυο μεγάλες ομάδες της Λεμεσού. Πρόκειται για ένα παιχνίδι χωρίς προγνωστικά αφού δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων ενώ βαθμολογικά η διαφορά μεταξύ τους είναι στους τέσσερεις βαθμούς (39β. η BetOnAlfa ΑΕΛ και 35 ο Sabbianco Απόλλων). 

Η BetOnAlfa ΑΕΛ με νέο λουκ και τον νέο κόουτς Σάιλεμ Ράμντου σκοπεύει να πετύχει το τρίποντο για να αποσπαστεί στη βαθμολογία από τον μεγάλο της αντίπαλο. Η ομάδα των «γαλαζοκιτρίνων» έδειξε πολύ ανεβασμένη στον αγώνα της περασμένης Τρίτης με την Ανόρθωση την οποία κέρδισε κέρδισε με 0-3 εκτός έδρας και θέλει συνέχεια στiς επιτυχίες. Εξάλλου, ζητεί άτυπη ρεβάνς από τις «γαλάζιες» μετά τις δυο ήττες και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. 

Ο Sabbianco Απόλλων θα μπει στο «Νίκος Σολωμονίδης» για να κερδίσει ώστε να μειώσει τις αποστάσεις και να έχει βάσιμες ελπίδες τίτλου. Οι «γαλάζιες» έχουν πολύ καλή ψυχολογία ειδικά μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί της BetOnAlfa ΑΕΛ με νίκη μάλιστα μέσα στην έδρα της αντίπαλου. Επίσης, την 15η αγωνιστική πέρασαν και από τη Λάρνακα. Ο κόουτς Γιάννης Γιαπάνης θέλει να δει τις παίκτριές του να ανταποκρίνονται σε ένα υψηλής έντασης αγώνα. 

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΤΙ: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ 
Aνοικτός σε κάθε αποτέλεσμα είναι ο αγώνας στο ΑΤΙ μεταξύ Ανορθώσεως και Τεχνοοικία ΑΕΚ, δυο ομάδων ισοδύναμων. Αυτή τη στιγμή τους χωρίζουν στη βαθμολογία μόλις δυο βαθμοί (33 η Τεχνοοικία ΑΕΚ, 31 η Ανόρθωσις) και θέλουν το κάτι παραπάνω. 

Η «Μεγάλη Κυρία» και οι Σκαλιώτισσες έπαιξαν τέσσερεις φορές φέτος με την Ανόρθωση να προηγείται στις νίκες 3-1 αφού κέρδισε τους δυο αγώνες του Κυπέλλου. 

Η έδρα δεν παίζει μεγάλο ρόλο στους αγώνες μεταξύ των δυο ομάδων αφού μέχρι στιγμής έγιναν τρία διπλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι προβλέπεται συναρπαστικός αγώνας. Εξάλλου, το αποτέλεσμα στο Λεμεσιανό ντέρμπι θα ευνοήσει τη νικήτρια ομάδα. 

Όμιλος 5-8 
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ 
Το ντέρμπι της 5ης θέσης θα διεξαχθεί μεταξύ Ολυμπιάδας Ν. και ΘΟΙ Αυγόρου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος «Ελευθερία» την Πέμπτη η ώρα 20:30. Πρόκειται για ένα αγώνα με το δικό του ενδιαφέρον από δυο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό βόλεϊ. Η προπονήτρια της Ολυμπιάδας Έφη Πέτρου και ο κόουτς του ΘΟΙ Λούης Νοβάκοφ θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν αφού στοχεύουν στο «πρωτάθλημα» του ομίλου. 

Η Αναγέννηση Δερύνειας εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα απέναντι στην Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου μετά την αποχώρηση της Λεμεσιανής ομάδας.

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση