ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα βήμα από την πρωτιά η BetOnAlfa ΑΕΛ

Ένα βήμα από την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας βρίσκεται η BetOnAlfa ΑΕΛ. Οι Λεμεσιανές κέρδισαν την Αναγέννηση με 0-3 στη Δερύνεια και εφόσον το Σάββατο κερδίσουν το ΘΟΙ Αυγόρου αρχίζουν τη δεύτερη φάση από θέση ισχύος. Η Αναγέννηση πάλεψε πάρα πολύ και ειδικά στο τρίτο σετ έχασε στις λεπτομέρειες. 

Με στόχο να καθαρίσει τον αγώνα το συντομότερο μπήκε η BetΟnAlfa ΑΕΛ στον αγώνα της Δερύνειας. Μέσα σε 17 μόλις λεπτά κέρδισε το πρώτο σετ με 15-25 και έκανε το 0-1. Η Αναγέννηση προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητική.

Η αντίδραση της Αναγέννησης ήταν το σημείο αναφοράς στο δεύτερο σετ. Οι Δερυνειώτισες έπαιξε ωραίο βόλεϊ και δεν άφησαν τις «γαλαζοκίτρινες» να ξεφύγουν. Ωστόσο, η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου πιο έμπειρη πήρε το σετ σε 21 λεπτά με 19- 25 και αύξησε σε 0-2 το σετ.

Η απόδοση των παικτριών της Ελενας Φραγκέσκου ήταν προμήνυμα για τη συνέχεια, αφού στο τρίτο σετ ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι. Η Αναγέννηση έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά η εμπειρία της BetOnAlfa ΑΕΛ της έδωσε το σετ με 23-25 σε 21 λεπτά και τη νίκη με 0-3.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Ε. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ):Οικονόμου, Ευσταθίου, Μ. Λουκά, Χριστοφή, Δημητρίου, Χρυσοστόμου.

BetonAlfa ΑΕΛ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Σταύρου, Τριφούνοβιτς, Αριστείδου, Παύλου, Μάγκντιτς, Κωνσταντινίδου, - Λίμπερο: Αγγελοπούλου.  Αλλαγές: Ταλιαδώρου

Νίκη και βλέπει ψηλότερα η Ανόρθωσις

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΤΙ): ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 3-0 Σετ:25-12, 25-14, 25-18

Την νίκη που της επιτρέπει να βλέπει στη δεύτερη φάση ακόμα ψηλότερα πέτυχε η Ανόρθωσις την Τρίτη  επί της Ολυμπιάδας Ν. με 3-0 στην 14η και τελευταία αγωνιστική της ρέργκιουλαρ σίζον του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Η Ανόρθωσις συγκέντρωσε στην πρώτη φάση 31 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση. Η Ολυμπιάδα έχασε αλλά ο στόχος της πέμπτης θέσης παραμένει εφικτός.


Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του παιχνιδιού για την Ανόρθωση που χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα πήρε το πρώτο  σετ με 25-12 και άνοιξε το σκορ. Η Ολυμπιάδα δεν κατόρθωσε να φέρει αντίσταση.

 

Τα ίδια δεδομένα επικράτησαν και στο δεύτερο σετ με την «Μεγάλη Κυρία» πολύ καλύτερη να κερδίζει εύκολα με 25-14 και να αυξάνει το προβάδισμά της. Οι Νεαπολίτισσσες δεν κατάφεραν να λύσουν τα προβλήματα που είχαν στο πρώτο σετ.

Στο τρίτο σετ έγινε ωραίος αγώνας αφού η Ολυμπιάδα ανέβηκε αισθητά, αλλά οι περισσότερες λύσεις που είχε η Ανόρθωσις της επέτρεψε να πάρει το σετ με 25-18 και τη νίκη με 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(A.ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Σταυρινίδου, Βασιλείου, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Κωνσταντίνου, Κακουρή, Ε. Κολοκοτρώνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΝ.(Ε.ΠΕΤΡΟΥ): Χατζηχαραλάμπους, Χαραλάμπους, Πέτρου, Ιωάννου, Νίστρομ, Χριστοδούλου, - Λίμπερο: Ψιλογένη, Λίμπερο: Xρ. Μαραγκού.

Πέρασε με άνεση η Τεχνοοικία ΑΕΚ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – TEXNOOIKIA AEK 0-3 Σετ:12-25, 19-25, 15-25

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και παίζοντας σοβαρά η Τεχνοοικία ΑΕΚ πέρασε από το Αυγόρου κερδίζοντας το τοπικό ΘΟΙ με 0-3 σετ τερματίζοντας στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς στην ρέγκιουλαρ σίζον. Το ΘΟΙ διεκδικεί με αξιώσεις την πέμπτη θέση και θα επιδιώξει να την κατακτήσει στη δεύτερη φάση. Σημείο αναφοράς ότι ο Ούγγρος κόουτς της Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάζλο Χόλοσι δεν χρησιμοποίησε τις Ντουντνίκοβα και Μουντρίτσκαγια.

Δυνατά μπήκε στον αγώνα του Αυγόρου η Τεχνοοικία ΑΕΚ και χωρίς δυσκολίες κέρδισε το πρώτο σετ με 12-25 κάνοντας το 0-1 στα σετ. Το ΘΟΙ προσπάθησε χωρίς ουσιαστικό όμως αποτέλεσμα.

Οι «μελανόλευκες» του Αυγόρου έδειξαν «κόκκαλο» στο  δεύτερο σετ πιέζοντας την Τεχνοοικία ΑΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινες» όμως δεν την πάτησαν και κατόρθωσαν να πάρουν το σετ με 19-25 γράφοντας το 0-2 σετ.
Στο τρίτο σετ η Τεχνοοικία ΑΕΚ ήταν καταφανώς ανώτερη και πήρε εύκολα το σετ με 15-25, αλλά και τον αγώνα με 0-3.
ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ(Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ):
Ειρ. Χαραλάμπους, Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνου, Χρυσάνθου, Μιχαήλ, Χρίστου – Λίμπερο: Κούτα. – Αλλαγές: Τζανουδάκη, Χατζηκωνσταντίνου.

TEXNOOIKIA AEK(Λ. ΧΟΛΟΣΙ): Τσαγγαρίδου, Σκοτ, Στυλιανού, Ιωάννου, Ντούγκαν, Νατ. Στυλιανού – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη, - Λίμπερο: Καπιτανή.

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση