ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέφτει η αυλαία στην Α Φάση με τρεις αγώνες

Πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών την Τρίτη στις 20:00 με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής. Θα κριθούν οι τέσσερεις πρώτες θέσεις με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο σε ένα από τα πλέον συγκλονιστικά πρωταθλήματα.

Την Τρίτη θα γίνουν τρεις αγώνες με τις ομάδες κορυφής να απαγορεύεται να έχουν απώλειες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους εξής αγώνες:

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – BetOnAlfa ΑΕΛ 
Η Ευρωπαία BetOnAlfa ΑΕΛ θέλει όσο τίποτε το τρίποντο αφού εάν κερδίσει και το ΘΟΙ Αυγόρου το Σάββατο θα τελειώσει πρώτη την ρέγκιουλαρ σίζον με 36 βαθμούς. Ο Στέργιος Φραγκέσκου θα δώσει χρόνο συμμετοχής στις Σταύρου, Ριαλά και όχι μόνο ξεκουράζοντας εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες τις βασικές παίκτριές του. 

Η Αναγέννηση από την άλλη θα παλέψει και ότι βγει. Η Ελενα Φραντζέσκου θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριές της. 

Στο παιχνίδι που έγινε στο «Νίκος Σολωμονίδης» για την 7η αγωνιστική κέρδισε η BetOnAlfa ΑΕΛ με 3-0 σετ. 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ 
Η αναγεννημένη Τεχνοοικία ΑΕΚ με τις δάφνες της νίκης επί του Sabbianco Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική με 3-2 πάει στο Αυγόρου με στόχο το τρίποντο. Οι «κιτρινοπράσινες» θέλουν να τελειώσουν με 32 βαθμούς την ρέγκιουλαρ σίζον και να αναμένουν τη δεύτερη φάση αρχίζοντας από την τρίτη θέση. 

Το ΘΟΙ που μάχεται με την Ολυμπιάδα για την 5η θέση ότι πάρει από τον αγώνα θα είναι πολύτιμο. Ο Βουλγαροκύπριος κόουτς Λούης Νοβάκοφ θα δοκιμάσει όλες τις παίκτριές του. 

Στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής κέρδισε στο «Κίτιον» η Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-0 σετ. 

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΤΙ): ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 
Ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας. Στα χαρτιά φαβορί είναι η Ανόρθωσις που διεκδικεί την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή ενόψει ης δεύτερης φάσης και να ανέβει στους 31 βαθμούς. 

Η ομάδα του Μπόσκοβιτς μετά την ήττα από την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 1-3 την 12η αγωνιστική οπισθοχώρησε και δεν έχει άλλη επιλογή από σερί νικών εάν θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 4η θέση. 

Η Ολυμπιάδα με την Έφη Πέτρου ως χεντ κόουτς κάνει πολύ καλά παιχνίδια και είναι σίγουρο ότι θα δυσκολέψει την Ανόρθωση. Εξάλλου, οι «μπλε» γνωρίζουν καλά και το γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας. 

Στον πρώτο γύρο που φιλοξενήθηκε πάλι στο γήπεδο του ΑΤΙ νίκησε η «φιλοξενούμενη» Ανόρθωσις με 0-3 σετ. 

Ο Sabbianco Απόλλων πήρε τη νίκη με 0-3 επί της Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου με 3-0 σετ και ήδη ανέβηκε κορυφή αυτή τη στιγμή με 33 βαθμούς. 

BetOnAlfa ΑΕΛ και ΘΟΙ Αυγόρου έχουν από 12 αγώνες αφού ο μεταξύ τους αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση