ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολοκληρώνεται ο Α' γύρος

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι, αλλά με τέσσερα παιχνίδια τα οποία για κάποιες ομάδες έχουν τον χαρακτήρα του τεστ αποδείξεων συνεχίζεται την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 το Παγκύπριο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ  Α Κατηγορίας Γυναικών. Οι αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο της 7Ης αγωνιστικής  και τελευταίας αγωνιστικής του Α Γύρου και όλοι θα αρχίσουν στις 20:00.

Ολυμπιάδα Ν. – Ανόρθωσις
Πολύ ενδιαφέρον αγώνας θα γίνει στην πρωτεύουσα και στην κλειστή αίθουσα Νεάπολη – Επιστροφή στην αίουσα Αθλοπαιδειών του Γυμνασίου Ακροπόλεως.  Πρόκειται και για οιωνοί τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο φορμαρισμένες ομάδες.

Η Ολυμπιάδα Ν. προέρχεται από δυο συνεχείς νίκες και στο τεστ με την Ανόρθωση θα θέλει να αποδείξει τη δυναμική της. Η Ανόρθωσις μέσα σε δυο ημέρες παίζει δεύτερο διαδοχικό αγώνα, αλλά θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στα ψηλά.

Τεχνοοικία ΑΕΚ –ΘΟΙ Αυγόρου
Εάν η Τεχνοοικία ΑΕΚ θέλει τη φετινή χρονιά να πρωταγωνιστήσει πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Ο αγώνας με το ΘΟΙ προσφέρεται αρκεί οι «κιτρινοπράσινες» να αγωνιστούν σοβαρά. Η νίκη θα βοηθήσει και στην ψυχολογία αφού τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα επηρέασαν την ομάδα.

Το ΘΟΙ Αυγόρου θα ταξιδέψει  στη Λάρνακα με στόχο μια καλή εμφάνιση και εάν τα καταφέρει να βάλει δύσκολα στις Λαρνακείς.

Sabbianco Απόλλων – Ε.Ν.Αγ. Αθανασίου
Το απόλυτο φαβορί είναι η ομάδα του Sabbianco Απόλλων στον αγώνα απέναντι στην Ε.Ν.Αγ. Αθανασίου που θα γίνει και στο γήπεδό του. Οι «γαλάζιες» εμφανίζονται ανεβασμένες και θέλουν τη νίκη με στόχο βρεθούν κοντά στην κορυφή που είναι και ο στόχος τους.

Η Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου θα αγωνιστεί στο μίνι λεμεσιανό ντέρμπι με στόχο το καλύτερο και να αποκτήσουν εμπειρίες οι νεαρές παίκτριές της.

ΒetOnAlfa ΑΕΛ – Αναγέννηση Δ.
Η πρωτοπόρος και αήττητη BetOnAlfa ΑΕΛ θέλει να ολοκληρώσει την εντυπωσιακή της πορεία στον Α Γύρο με μια νέα νίκη. Εφόσον οι παίκτριες του Στέργιου Φραγκέσκου παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους θα τα καταφέρουν.
 Μέσα από το παιχνίδι ίσως δοθεί η ευκαιρία στον κόουτς να προβεί και σε δοκιμές. Η ομάδα της Δερύνειας θα πάει στη Λεμεσό με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση