ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η ΚΟΠΕ για την αναβολή

Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε η ομοσπονδία της πετόσφαιρας, όπου ενημερώνει για την αναβολή της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠΕ εξέτασε σήμερα το βράδυ το θέμα που προέκυψε μετά την επιστολή του γραφείου επιχειρήσεων Αρχηγείου Αστυνομίας με την οποία υποδεικνύεται και τονίζεται ότι η διεξαγωγή αγώνων Α΄ Κατηγορίας σε αίθουσες που δεν καλύπτονται από τα προβλήματα από τον νόμο πιστοποιητικά ασφάλειας είναι παράνομη.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών που είναι ορισμένοι να διεξαχθούν σε αίθουσες που δεν έχουν εξασφαλίσει τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, αποφάσισε την αναβολή της αγωνιστικής και δρομολόγηση ενεργειών για την καλύτερη υπό τις περιστάσεις επίλυση του θέματος. 

Σε αντίθετη περίπτωση πιθανότατα η διεξαγωγή αγώνων σε μη αδειοδοτημένες αίθουσες θα επέσυρε ποινικές ευθύνες σε όλους τους εμπλεκομένους (γηπεδούχα σωματεία, διοργανώτρια αρχή κλπ.) 

Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας γυναικών θα ορισθούν αργότερα».

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση

X