ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λεμεσιανή μάχη στην πρωτεύουσα

Πάντοτε τα ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ είναι αμφίρροπα και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και το βράδυ της Τρίτης όπου στην ουσία παίζεται ένας τίτλος, ο πρώτος της χρονιάς.

Οι δυο ομάδες παρουσιάζονται με δυνατά ρόστερw και θέλουν τη διάκριση. O Sabbianco Απόλλων θέλει να επαναλάβει την περσινή σπουδαία χρονιά όπου κατέκτησε τα πάντα, ενώ ζητεί το τέταρτο συνεχόμενο Σούπερ Καπ. Οι «γαλάζιες» διατήρησαν τη βάση των επιτυχιών (σ.σ. έφυγε η Ζακχαίου που μετακόμισε στον Παναξιακό), αλλά ενισχύθηκαν και πάνε για μεγάλα πράγματα.

Από την άλλη, η BetOnAlfa ΑΕΛ προέβη σε αλλαγές στο ρόστερ αφού έφερε τρεις νέες ξένες (σ.σ.Ripnaya, Magdic, Τrivunovic). Ακόμα, ενισχύθηκε με την Μαριώττα Αγγελοπούλου που θα αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Απ’εκεί και πέρα, στον πάγκο θα βρίσκεται ο Στέργιος Φραγκέσκου που καθοδήγησε τη «γαλαζοκίτρινη» ομάδα στον τελικό Κυπέλλου.

«Θα κτυπήσουμε τον αγώνα»

Ο προπονητής της BetΟnΑlfa ΑΕΛ Στέργιος Φραγκέσκου μιλώντας για τον αγώνα Σούπερ Καπ ανέφερε ότι: «Η ομάδα μας ενισχύθηκε τη φετινή χρονιά και θα πάμε καθαρά να χτυπήσουμε τον αγώνα. Θεωρούμε ότι ο Sabbianco Απόλλων έχει τον πρώτο λόγο λόγω ομοιογένειας, αλλά ο αγώνας θα είναι ντέρμπι».

«Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι»

Από πλευράς Sabbianco Απόλλων ο έφορος Πάμπος Κυριάκου ανέφερε ότι το Σούπερ Καπ θα είναι ντέρμπι αφού η BetOnAlfa ενισχύθηκε και διαθέτει στη δύναμή της πολύ καλές ξένες. Ωστόσο, όπως είπε, εάν «η ομάδα μας αγωνιστεί σοβαρά και συγκεντρωμένα μπορούμε να κερδίσουμε».

Διαιτητές θα είναι οι Γιώργος Παπαγεωργίου – Χρ. Μαϊφόσιης.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση

Στο FINAL 4 η ΑΕΛ

Στο FINAL 4 η ΑΕΛ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν για τις Γυναίκες. Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας αρχίζει ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
X