ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα μέτρα ασφαλείας του Σούπερ Καπ

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των εμπλεκομένων τα πιο κάτω μέτρα:

Οι φίλαθλοι του Sabbianco Απόλλωνα θα καταλάβουν κερκίδες των επισήμων.

Οι φίλαθλοι της Beton Alfa ΑΕΛ θα καταλάβουν τις κερκίδες απέναντι από τους επίσημους.

Τα εισιτήρια θα προπωλούνται από τις ομάδες αφού δεν θα ανοίξουν ταμεία στο Στάδιο. Δεν θα επιτραπεί σε κανένα η είσοδός του στο Στάδιο εάν δεν κατέχει πολιτική ταυτότητα και εισιτήριο στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός Δ.Τ. του.

Οι ακαδημίες των ομάδων θα βρεθούν στο γήπεδο με συνοδεία και φορώντας τις στολές των ομάδων.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα για αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας να προσέλθουν στα Στάδια έγκαιρα. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 19:30.

Τονίζεται σε όλους ότι στα Στάδια απαγορεύεται η μεταφορά σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου υβριστικού περιεχομένου.

Επίσης γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου έχοντας στην κατοχή τους προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Ως εκ τούτου εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους στους χώρους εκτός των Σταδίων.

Όσον αφορά στη στάθμευση οχημάτων επί των πεζοδρομίων, στα ερείσματα των δρόμων και σε σημεία όπου θα εμποδίζεται η ελεύθερη ασφαλής διακίνηση των οχημάτων στους γύρω δρόμους του Σταδίου αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται ότι θα βρίσκεται στις γύρω περιοχές του Σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρησή τους. Αναμένεται από όλους ότι θα επιδείξουν σεβασμό προς το άθλημα, τις ομάδες τους και το φίλαθλο κοινό.

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση