ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Ιστορικός αγώνας στην πετόσφαιρα την Τετάρτη

Τον πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας της, δίνει η ομάδα πετόσφαιρας της Ομόνοιας την ερχόμενη Τετάρτη με την Ελβετική Amriswil, στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των 16 του CEV Cup.

Τον πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας της, δίνει η ομάδα πετόσφαιρας της Ομόνοιας την ερχόμενη Τετάρτη με την Ελβετική Amriswil, στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των 16 του CEV Cup. Το τριφύλλι είχε ηττηθεί με 3-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι και για να έχει ελπίδες πρόκρισης χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσει τον αγώνα στο golden set.

Ενόψει του αγώνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο αρχηγός, Σωτήρης Πετρακίδης: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να κάνουμε την ανατροπή. Δεν θα είναι εύκολο, όμως είμαστε πολύ αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε. Όπως φάνηκε και στον πρώτο αγώνα η διαφορά μας δεν ήταν για 3-0 και πιστεύω πως αυτό θα φανεί στον αγώνα της Τετάρτης και εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Για το που θα κριθεί η πρόκριση ο Σωτήρης Πετρακίδης πρόσθεσε:«Πιστεύω στη δύναμη και στην αποφασιστικότητα που θα δείξουμε. Αν μπούμε δυνατά και δώσουμε το μήνυμα στον αντίπαλο πως δεν πτοηθήκαμε από το 3-0 της Ελβετίας, έχουμε πιθανότητες. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε το πρώτο σετ».

Ο Πετρακίδης κάλεσε τον κόσμο της Ομόνοιας να πάει στο γήπεδο:«Ο ρόλος του κόσμου είναι πολύ σημαντικός σε τέτοια παιχνίδια. Το εγχείρημά μας είναι δύσκολο και χρειαζόμαστε αυτή την επιπρόσθετη ώθηση και δύναμη που μας προσφέρει ο κόσμος όταν είναι παρών. Ευελπιστώ να τον έχουμε δίπλα μας την Τετάρτη».

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο «Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 20:00. Τα εισιτήρια-εισφορά εισόδου θα είναι στα 5 ευρώ. Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Mirco Till και δεύτερος ο Ρουμάνος Emil Mihai Rusinoiu.

Χορηγός Αγώνα: Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X