ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Ανακοίνωσε την τριάδα των ξένων

Από Βραζιλία η ενίσχυση

Έκλεισε το ρόστερ της πετοσφαιρικής Ομόνοιας για τη νέα σεζόν, με το σωματείο να ανακοινώνει την τριάδα των ξένων που μας έρχεται από Βραζιλία. Άλβες, Ρεινάλντο και Λεονάρτο είναι οι παίκτες.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση των τριών Βραζιλιάνων πετοσφαιριστών, Bruno Alves, Reinaldo και Leonardo Cruz de Miranda.

Ο Bruno Alves αγωνίστηκε και στο παρελθόν στην ΟΜΟΝΟΙΑ για δύο χρόνια (2014-2015, 2015-2016), κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και δύο super cups. Προηγούμενη ομάδα του 29χρονου πασαδόρου, ήταν η Jovens Πορτογαλίας.

Ακόμα ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα που αγωνίστηκε στο παρελθόν στην ομάδα μας, είναι και ο Reinaldo. O 29χρονος ακραίος αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» στο στήθος από το 2013 μέχρι το 2016, πανηγυρίζοντας δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και τρία super cups. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Jovens Πορτογαλίας.

Το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα, ο Leonardo Cruz de Miranda, είναι και αυτός ακραίος. Eίναι ένας πετοσφαιριστής με αρκετή εμπειρία και ικανότητες, καθώς έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Βραζιλίας. Από το 2015 αγωνιζόταν στην Γκαζελέκ Αζαξιό Γαλλίας.

Με αυτές τις τρείς προσθήκες η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει το ρόστερ της. Και οι τρεις συμφωνίες είναι για ένα χρόνο.

Οι Bruno Alves και Reinaldo, φτάνουν στην Κύπρο αργά το βράδυ της Παρασκευής».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση