ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μόρι Σιντιμπέ: «Να τους κάνουμε να νιώσουν ότι παίζουν εκτός έδρας»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας παραχώρησε ο Γάλλος πετοσφαιριστής της Μόρι Σιντιμπέ, με αφορμή τον σημαντικό αγώνα της ομάδας για το Champions League του βόλει.

Αναλυτικά:

Την άποψη πως, σε τέτοιου επιπέδου αγώνες, είναι σημαντικό να ξεκινήσει η ομάδα μας επιθετικά και να δείξει τις προθέσεις της στον αντίπαλο, εξέφρασε ο έμπειρος Γάλλος διεθνής πετοσφαιριστής, Μόρι Σιντιμπέ, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αναφορικά με τον αντίπαλο, σημείωσε: «Οι ομάδες από το Μαυροβούνιο έχουν καλή παράδοση στην πετόσφαιρα, διαθέτουν την κουλτούρα και αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η ομάδα έχει στις τάξεις της αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, που αναζητούν τη διάκριση. Συνεπώς, περιμένω ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η ομάδα μας έχει προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ της: «Πριν δύο βδομάδες ξεκινήσαμε να αγωνιζόμαστε με γεμάτη ομάδα. Ωστόσο, δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για να σκεφτόμαστε κάτι άλλο, πέραν του πώς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στις συνθήκες του αγώνα».

Ο Μόρι Σιντιμπέ κατέθεσε την άποψή του, για τα στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο σε τέτοιου είδους αγώνες: «Χρειάζεται να μπούμε επιθετικά από το ξεκίνημα και να δείξουμε τις προθέσεις μας. Το επίπεδο στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ ψηλό. Είναι σημαντικό να μεταφέρουμε την πίεση στον αντίπαλο».

Όσο αφορά για την δική του παρουσία, είπε: «Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα η παρουσία μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και η επιστροφή μου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχα πολύ μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα μου, όπως το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015. Ήθελα να επιστρέψω ξανά στην πετόσφαιρα και τώρα θέλω να πανηγυρίσω επιτυχίες με την ΟΜΟΝΟΙΑ».

Ο έμπειρος Γάλλος πετοσφαιριστής, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει μαζικά στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε τη θετική του ενέργεια και να κάνουμε τον αντίπαλο να νιώσει ότι παίζει εκτός έδρας. Όσο μεγαλύτερη είναι η προσέλευση, τόσο μεγαλύτερη βοήθεια θα είναι για εμάς. Ειδικά στις δύσκολες στιγμές του αγώνα, είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X