ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φ. Ιωάννου: «Πιο δυνατοί για να ανεβάσουμε την ομάδα στην πρώτη θέση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας

Κυριάκος Τοφή

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή του Πέτρου Παπαγιώργη μίλησε ο Φώτος Ιωάννου, υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας. Το «τριφύλλι» κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό του θεσμού με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ και έτσι ο εκ των υποψηφιών με το συνδυασμό του Λώρη Κυριάκου στην επερχόμενη εκλογική συνέλευση αναφέρθηκε στην φετινή πορεία εντός και εκτός συνόρων αλλά και γενικότερα στο σωματείο της Ομόνοιας.

 

Για τη φετινή σεζόν σε Κύπρο και Ευρώπη:

«Η κατάκτηση του πέμπτου κυπέλλου ήταν το επιστέγασμα των φετινών προσπαθειών του τμήματος. Σίγουρα απο το ξεκίνημα της χρονιάς θέσαμε τέσσσερις στόχους και συγκεκριμένα το σούπερ καπ, το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη έχοντας επιτυχία στους τρεις. Μας στεναχωρεί η απώλεια του πρωταθλήματος ωστόσο μέσα από αυτήν την απώλεια θα οργανωθούμε ακόμα καλύτερα για να επιστρέψουμε στο θρόνο μας. Τουλάχιστον η κατάκτηση του κυπέλλου μας αφήνει μερικώς ικανοποιημένους από τη φετινή χρονιά. Δώσαμε λίγη χαρά στον κόσμο της ομάδας ο οποίος τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται αφάνταστα. Οφείλουμε στο ευρύτερο κομμάτι του σωματείου να βρούμε τους τρόπους να επαναφέρουμε τα χαμόγελα.»

 

Για τη συμμετοχή του στην επερχόμενη εκλογική συνέλευση του σωματείου:

«Συμμετέχω στον συνδυασμό του δόκτορ Λώρη Κυριάκου και θέλουμε να στηρίξουμε τη σοβαρή πρόταση του Σταύρου Παπασταύρου. Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε διάφορα στον τύπο αλλά κάτι σοβαρό και εμπεριστατομένο δεν έχουμε δει. Όπως έχει πει και ο ίδιος ο Λώρης, εάν μέσα από αυτές τις ημέρες έρθει κάτι χειροπιαστό, σαφώς και θα το αξιοποιήσουμε. Στόχος είναι να βρεθεί και να επιλεχθεί η καλύτερη από όλες τις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει ενωμένους και το κομμάτι είναι πολύ σημαντικό και σε επίπεδο μελών και σε επίπεδο απλού κόσμου. Μέσα από ενα δημοκρατικό διάλογο θα αντιμετωπίσουμε και τις όποιες αντιδράσεις προκύψουν διότι στόχος μας είναι να μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στο επίπεδο που όλοι θέλουμε.»

 

Για τον απολογισμό της χρονιάς και την επόμενη ημέρα:

«Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει μερικώς ικανοποιημένους όπως έχω προαναφέρει. Θα αφήσουμε λίγες ημέρες να ηρεμήσει η όλη κατάσταση και με όλη την ομάδα του πετοσφαιρικού τμήματος θα δούμε τι επίπεδο μπορούμε να κτίσουμε την επόμενη σεζόν. Επιθυμούμε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί για να ανεβάσουμε την ομάδα στην πρώτη θέση.»

 

Για τον μεγάλο χορηγό του τμήματος:

«Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον μέγα χορηγό Βαγγέλη Γεωργίου ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει τεράστια συμβολή στο πετοσφαιρικό τμήμα. Χωρίς την οικονομική συμβολή του κύριου Γεωργίου δεν θα μπορούσαμε να αγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο και επιθυμούμε να τον έχουμε και τα επόμενα χρόνια κοντά μας. Άλλωστε είναι θετικότατος στο να παραμείνει εκεί και με το νέο διοικητικό συμβούλιο θα θέσουμε όλοι μαζί τους στόχους της νέας χρονιάς.»

 

Για την επένδυση σε Κύπριους πετοσφαιριστές:

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται μαι σπουδαία προσπάθεια σε επίπεδο υποδομών. Εκτός από το ανδρικό, έχουμε αναπτύξει και το γυναικείο τμήμα με τη συμμετοχή πέραν των πενήντα αθλητριών. Θεωρώ ότι με την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές των ακαδημιών όπως ο Νίκος Στυλιανίδης και τον κύριο Λεβό Καζατζιάν, είναι θέμα χρόνου να δούμε νεαρούς πετοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Φέτος άλλωστε έχουμε επενδύσει με την αγορά του Χρίστου Προδρόμου από τη Νέα Σαλαμίνα και του Νικόλα Ελευθερίου από την Αναγέννηση Δερύνειας ο οποίος αγωνίζεται και σαν ακραίος και σαν διαγώνιος.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X