ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευρωπαϊκές μάχες για Ομόνοια και Παφιακό

Η Ομόνοια συναντά εντός την Ελβετική Armiswill (8μμ) και ο Παφιακός εκτός την Εσθονική Parnu (7μμ)

Tην υπέρβαση και την πρόκριση στη φάση των οκτώ τελικών 16 ομάδες του CEV Cup θα επιδιώξει η Ομόνοια απόψε στις 20:00 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» απέναντι στην ελβετική Volley Armiswill στον επαναληπτικό του 0-3 της Ελβετίας στις 06 Δεκεμβρίου 2017.


Οι πράσινοι νιώθουν αδικημένοι από το σκορ του πρώτου αγώνα και θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα για την πρόκριση η οποία περνά μόνο μέσα από το χρυσό σετ νοουμένου ότι η Ομόνοια θα κερδίσει με 3-0 ή 3-1. Ο διεθνής διαγώνιος της Ομόνοιας Αχιλλέας Πετρακκίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ τόνισε ότι «θεωρώ ότι ο αγώνας θα φθάσει στο χρυσό σετ και απ’εκεί και πέρα εάν έχουμε δυνάμεις θα περάσουμε».

Σύμφωνα με τον Αχιλλέα, «στην Ελβετία μας επηρέασε το χαμηλόταβανο γήπεδο με συνέπεια να έχουμε πρόβλημα στο παιχνίδι μας παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο σετ προηγηθήκαμε 24-21 και το χάσαμε, ενώ και το τρίτο το ελέγχαμε». Ο Αχιλλέας Πετρακκίδης κάλεσε τον κόσμο της Ομόνοιας να δώσει το παρόν του στο γήπεδο.


Ένα μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πάμπλο Γκούζμαν δεν είναι ικανό να τον αφήσει εκτός αγώνα. Ο Γιάννης Καλματζίδης θα έχει στη διάθεσή του τους: Αχ. Πετρακκίδης, Αυγ. Σαββίδης, Σωτ. Πετρακκίδης, Π.Γκούζμαν, Ανδρ. Σαββίδης, Χρ. Αντωνιάδης, Κ. Αδάμου, Χρ. Προδρόμου, Αγγ. Αλεξίου, Κ. Αχιλλέως, Μ. Παπαχριστοδούλου, Σ. Μπάγκρει, Μ. Σιντιμπέ και Φέλιξ Λουίς.

Στην Ελβετική αποστολή συμμετέχουν οι: Nτ. Κλεμέντ, Τζ. Χόουτσον, Νεμ. Ράντοβιτς, Γκ. Νασιμπούλιν, Ρ. Μπρούιλλερ, Σεμπ. Στέιτσμειερ, Ρ. Μπαγκντάντι, Ρ. Μουντβίλεερ, Μ. Κέστεν, Αλ. Λιούπισιτς, Γ. Ντζόκιτς,Ο. Χάμασιερ.

Toν αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Μίρκο Τιλλ από τη Γερμανία και Εμιλ Μιχαί Ρουσινόου από την Ρουμανία.

Στην Εσθονία για την πρόκριση
Στην Εσθονία και συγκεκριμένα στην Sports Hall Parnu της ομώνυμης πόλης θα δώσει τη μάχη την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 19:00 ώρα Κύπρου ο Παφισκός που θα διεκδικήσει την πρόκριση στη φάση των οκτώ τελικών 16 ομάδες του CEV Challenge Cup Aνδρών.

Οι Παφίτες στοχεύουν το «χρυσό » σετ άρα τη νίκη 3-0 ή 3-1 μετά την ήττα που δέχθηκαν την Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου στη σάλα «Αφροδίτη» στην Πάφο.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Γ. Πλατρίτης, Κ. Ευσταθίου, Ι. Τοντόροβιτς, Κ. Σκορδής, Β. ΔΔημητρίου, Ντίας, Ν. Κωνσταντινίδης, Χρ. Παπαδόπουλος, Άνθ. Οικονομίδης ,Αντ. Αντωνίου, Αντ. Μαυροματης, και Α. Ασπιώτης.

Οι Εσθονοί που αγωνίζονται στο Εσθονικό πρωτάθλημα και τη βαλτική λίγκα και έχουν χρώματα το κόκκινο και το πορτοκαλί θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το 3-1 της Πάφου με τους:

M. Ταμμεάρου, Σλ. Μάαρ, Τ. Λέπικ, Τ. Σβάνς, Εντ. Σβάσκελις, Κ. Λίλλες, Τ. Νάασσαρ, Χ. Πάλμαρ, Σ. Ταμμεάρου, Ρ. Βούγκελ, Μ. Κέελ, Ρ. Τζούσνεβιτς, Κ. Σάαρ.

Toν αγώνα θα σφυρίξουν η Νορβηγίδα Χέλεν – Μαρί Μπούρχειν και η Ιβάνα Μπαρτούλα από την Βοσνία.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X