ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άνθισε το «τριφύλλι» στη Δερύνεια

Θυμίζοντας τον καλό της εαυτό παρά το γεγονός ότι άρχισε μουδιασμένα και κυνηγούσε στο σκορ η Ομόνοια πέρασε «αλώβητη» από τη Δερύνεια κερδίζοντας την Αναγέννηση με 1-3 σετ. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Σ. Σάββα απέκτησε δυναμική και τα φόντα για την πρωτιά. Η Αναγέννηση δέχθηκε τρίτη σερί ήττα και πλέον έχασε την εεπαφή της με την κορυφή.

Αφηνιασμένη μπήκε η Αναγέννηση Δερύνειας και παίρνοντας έξτρα δύναμη από την έδρα κυριάρχησε στο πρώτο σετ κερδίζοντας με 25-18. Η Ομόνοια συνέχισε και στην έναρξη του αγώνα στη Δερύνεια τις μέτριες εμφανίσεις της.

Οι «τριφυλλοφόροι» έδειξαν σφυγμό στο δεύτερο σετ και ανέτρεψαν τα σε βάρος τους δεδομένα ισοφαρίζοντας σε 1-1, αφού μετά από μάχη κέρδισε με 20-25. Η ομάδα της Δερύνειας ήταν και πάλι καλή  αλλά δεν κατάφερε να αυξήσει το προβάδισμά της.

Στο τρίτο και τέταρτο σετ η Ομόνοια επέβαλε πλήρως το ρυθμό της και τα κέρδισε μάλλον εύκολα με 15-25 και 19-25.

ΣΕΤ: 25-18, 20-25, 15-25, 19-25
 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Γ.ΜΕΛΚΑΣ): Πέτρου, Ττόφιας, Αχιλλέως, Ντας, Μεντούριτς, Φιλίπας – Λίμπερο: Χαμαγιούν – Αλλαγές: Θεοδούλου, Σωτηρίου , Ελευθερίου.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ.ΣΑΒΒΑ): Ροντρίγκο, Σωτ.Πετρακκίδης, Λαμπ, Αποστόλου, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Παφίτης.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση