ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πικρός αποκλεισμός

Η Ομόνοια έχασε από την OK Novi Pazar με 3-2 και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του CEV Volleyball Cup αφού δεν κάλυψε την απαραίτητη διαφορά σετ για να οδηγήσει τον αγώνα στο Golden Set. Οι «πράσινοι» είχαν φτάσει πολύ κοντά και προηγήθηκαν με 2-0 αλλά στην συνέχεια οι Σέρβοι αντέδρασαν. Μοιραίος για «τριφύλλι» ο Ροντρίγκο που αν και αλάνθαστος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την κρίσιμη στιγμή έχασε την φάση.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και πήραν το πρώτο σετ εύκολα με 25-19 παίρνοντας έτσι ένα καλό ψυχολογικό προβάδισμα για την συνέχεια.

Στο δεύτερο σετ η Ομόνοια συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και επικράτησε με 25-22. Οι «πράσινοι» έπρεπε να κερδίσουν με 3-0 ή 3-1 σετ για να στείλουν το παιχνίδι στο Golden Set και να πάρουν την πρόκριση.

Στο 3ο σετ η Ομόνοια παρουσιάστηκε λίγο κουρασμένη και χωρίς καθαρό μυαλό. Αυτό στοίχισε στους πράσινους που έχασαν το σετ με 21-25.

Πλέον η Ομόνοια ήθελε πάση θυσία να κατακτήσει το 4ο σετ για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Οι «πράσινοι» μπήκαν καλά στο σετ και προηγήθηκαν με 8-4. Παρόλα αυτά οι Σέρβοι αντέδρασαν και βρέθηκαν με διπλό set point με την Ομόνοια να καταφέρνει να απαντήσει μόνο στο πρώτο ενώ στο δεύτερο ο Ροντρίγκο έκανε το μοναδικό του λάθος στο παιχνίδι με αποτέλεσμα η Ομόνοια να χάσει το σετ με 25-23. Η κατάκτηση του σετ από τους Σέρβους σήμαινε αυτόματα και αποκλεισμό από την διοργάνωση.

Στο 5ο και τελευταίο σετ η Ομόνοια σαφέστατα καταρρακωμένη από τον αποκλεισμό προσπάθησε να πάρει την νίκη γοήτρου. Ωστόσο οι Σέρβοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη κερδίζοντας με 15-13.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση