ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας»

Την αποφασιστικότητα της ομάδας μας για να κυνηγήσει τις πιθανότητες που έχει για ανατροπή και πρόκριση στους "16" του CEV cup, εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο προπονητής, Σάββας Σάββα.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο προπονητής της ομάδας μας σημείωσε: "Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε απόψε. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα και καλούμαστε να ανατρέψουμε ένα δύσκολο σκορ. Όμως, αυτό για το οποίο είμαστε βέβαιοι, είναι πως θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας".

Ακολούθως, ο Σάββας Σάββα, τόνισε πως μέσα από τις δυσκολίες, όλοι στην ομάδα θέλουν να βγουν πιο δυνατοί: "Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, είναι να δημιουργήσουμε ξανά τη δυναμική που είχαμε "κτίσει" με τις συνεχόμενες επιτυχίες. Είναι γεγονός πως είχαμε επηρεαστεί από την χρονική περίοδο κατά την οποία δίναμε δύο παιχνίδια την βδομάδα. Όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μέσα από τις δυσκολίες θέλουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί".

Κλείνοντας, ο Σάββας Σάββα κάλεσε τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απόψε στο γήπεδο: "Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας απόψε. Εύχομαι να παίξουμε μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους και όλοι μαζί να απολαύσουμε την βραδιά".

Ο αγώνας της ομάδας πετόσφαιρας με αντίπαλο την ΟΚ Νόβι Παζάρ θα διεξαχθεί απόψε, στο στάδιο "Ελευθερία" και θα ξεκινήσει στις 19:00, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του CEV cup.

Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

Από επίσημη ιστοσελίδα Ομόνοιας

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση