ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχασε το 1ο σετ και μαζί την πρόκριση στη Σλοβενία

Δεύτερη ήττα από την Ach Volleyball Lujbljana με 0-3 σετ

Η Ομόνοια αποχαιρέτησε το CEV Champions League στην πρώτη συμμετοχή της αφού έχασε και στο δεύτερο αγώνα που έγινε στην Dvorana Center Stozice  της Λουμπλιάνα από την Ach Volleyball Lujbljana με 0-3 σετ.

Οι «πράσινοι» ήταν φουλ ανταγωνιστικοί και έχασαν ένα αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κυρίως το πρώτο σετ ήταν .όλα τα λεφτά αφού η Ομόνοια ήταν μπροστά με 19-21 και τελικά έχασε με 25-23.

Η ομάδα του Σάββα Σάββα που παρέταξε την εξάδα του με αλλαγές (σ.σ. στην αρχική εξάδα οι Παφίτης, Φερέϊρα, αντί των Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδη) πάλεψε στα ίσα και δικαιούτο σίγουρα την κατάκτηση ενός σετ.

Παίζει πλέον στο CEV Cup
Μετά την αποτυχία να περάσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League η Ομόνοια δεν αποχαιρετά την Ευρώπη, αλλά θα αγωνιστεί στον πρώτο γύρο του CEV Cup απέναντι στη σερβική Ok Novi Pazar. Με βάση τις ημερομηνίες που ορίστηκαν  από την CEV οι αγώνες πρώτου γύρου είναι ορισμένοι στις 06 -08 και  20-22 Δεκεμβρίου 2016.

Εχασε σετ δικό της
H Ομόνοια μπήκε αποφασισμένη στον αγώνα και στο πρώτο σετ διατηρούσε συνεχώς το προβάδισμα ενώ στο κρίσιμο σημείο του σετ προηγήθηκε 19-21. Τότε ξύπνησαν μνήμες του δεύτερου  σετ στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία». Όντως παρουσιάστηκε το ίδιο σκηνικό αφού οι «πορτοκαλί δράκοι» γύρισαν το σετ και το κέρδισαν με 25-23.

Το 1-0 υπέρ των Σλοβένων τους έδινε γερό προβάδισμα για την πρόκριση. Το δεύτερο σετ άρχισε με την Ach να προηγείται 08-05. Οι «πράσινοι» αντέδρασαν και με το σερβίς του Κωνσταντίνου Παφίτη κέρδισαν συνεχείς πόντους για να προηγηθούν 12-13. Οι Σλοβένοι αντέδρασαν και με τους Αρμενάκη – Πούριτς προηγήθηκαν 20-17.

Δυστυχώς όμως κάπου εκεί άρχισαν τα λάθη αφού μετά από ένα άστοχο κάρφωμα του Παφίτη οι Σλοβένοι πήραν αέρα τεσσάρων πόντων για να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι το δυνατό τους όπλο το μπλοκ με 25-21 το σετ. Ουσιαστικά, με το 0-2 στην πλάτη της η Ομόνοια αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο του CEV Champions – League.

Στο τρίτο σετ η Ομόνοια έπαιξε για την τιμή των όπλων με στόχο την κατάκτηση του σετ. «Οι πράσινοι» δεν τα παράτησαν και με αιχμή τον Βραζιλιάνο Ροντρίγκο βρισκόταν μπροστά στο σκορ προηγούμενοι με 05-08. Η ομάδα της Ach αντέδρασε και αφού με βάση το ισχυρό μπλοκ μείωσε και με άσσο του Κοζαμέρνικ προηγήθηκε 16-13 ανατρέποντας τα δεδομένα.

Οι οδηγίες του Σάββα Σάββα έπιασαν τόπο και η Ομόνοια κατόρθωσε να μειώσει σε 17-16. Ωστόσο, οι Σλοβένοι βρήκαν τον τρόπο και έφεραν τα δεδομένα υπέρ τους κερδίζοντας  τελικά με 25-20.


ACH VOLLEYBALL LUJBLJANA (Ζ.  Κέντατσιτς): Φλας, Κοζαμέρνικ, Πούριτς, Στερν, Μπουλούτσεβιτς, Αρμενάκης – Λίμπερο: Πλέτσκο. – Αλλαγές: Σάτλερ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. Σάββα): Σ. Πετρακκίδης, Αποστόλου,  Παφίτης, Λαμπ, Ροντρίγκο, Φερέιρα – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. Aλλαγές: Α. Πετρακκίδης, Αλεξίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Jorg Kellenberger (Γερμανία) – Dousan Hodon (Σερβία)

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X