ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάει στη Σλοβενία για να παλέψει τις ελπίδες της

Με στόχο τη νίκη με 3-0 ή 3-1 που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions – League στο χρυσό σετ  ταξιδεύει η Ομόνοια στις 03.40 τα χαράματα του Σαββάτου για την Λιουμπλιάνα. Την Κυριακή 06 Νοεμβρίου στις 19:00 ώρα Κύπρου θα αντιμετωπίσει την Αch  Volleyball στον επαναληπτικό του 0-3 της Τετάρτης στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος «Ελευθερία».

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Παρασκευή και ακολούθως θα  ετοιμαστεί για το ταξίδι στην Λιουμπλιάνα όπου αναμένεται να αφιχθεί μέσω Βαρσοβίας στις 16:30 το απόγευμα Σαββάτου ώρα Κύπρου. Οι «πράσινοι» έχουν προγραμματίσει προπόνηση στη σάλα Arena Stožice  χωρητικότητας 12.480 θέσεων όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Αρχηγός αποστολής  θα είναι ο έφορος Μαρίνος Στυλιανίδης ενώ συμμετέχουν οι: Σάββας Σάββα (προπονητής) – Γιαννάκης Χριστοφόρου (βοηθός προπονητές), Ζανέτ Τζωρτζιή Σωκράτους (στατιστικολόγος), Έλενα Στυλιανίδου (ιατρός) και οι πετοαφαιριστές: Α.Πετρακκίδης, Κ. Καπνίσης, Σ. Πετρακκίδης, Γκ. Πέτερς, Δ. Αποστόλου, Κ. Παφίτης, Κυρ. Αδάμου,  Α. Λάμπ, Ροντρίγκο, Αγγ. Αλεξίου, Μαρ. Παπαχριστοδούλου, Φερέιρα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας Φώτος Ιωάννου εξέφρασε την ικανοποίηση για την προσπάθεια της ομάδας, καθώς και την παρουσία του κόσμου της Ομόνοιας στον αγώνα.  Εξάλλου, ο  προπονητής Σάββας Σάββα παρά την απογοήτευσή του για τον τρόπο που χάθηκε το δεύτερο σετ ανέφερε ότι η ομάδα θα παλέψει στη Σλοβενία μέχρι τέλους για την πρόκριση.  

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση