ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για το τρίτο σερί

Ένα ακόμα τίτλο θέλει να κατακτήσει η πετοσφαιρική Ομόνοια στον αγώνα του σούπερ καπ που θα γίνει την Παρασκευή(14/10).

Οι λεπτομέρειες και δηλώσεις του προπονητή Σάββα στο δελτίο τύπου της Ομόνοιας:

«Στην "μάχη" του 24ου Σούπερ Καπ ρίχνεται αύριο την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, η νταμπλούχος ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία αντιμετωπίζει την φιναλίστ του περσινού κυπέλλου, Νέα Σαλαμίνα.

 

Οι "πράσινοι" με τέσσερις νέες προσθήκες στο ρόστερ τους, θέλουν να κατακτήσουν το 3ο συνεχόμενο Σούπερ Καπ και 3ο συνολικά στην ιστορία τους. Η ομάδα μας ως γνωστό έχει προχωρήσει σε αλλαγές των ξένων, αφού τους Βραζιλιάνους Ρεϊνάλντο, Τούλιο και Άλβες αντικατέστησαν οι επίσης Βραζιλιάνοι, Λαμπ (πασαδόρος), Ροντρίγκο (ακραίος) και Φερέϊρα (ακραίος).

 

Επίσης, η ομάδα μας αντικατέστησε τον λίμπερο, αφού μετά την αποχώρηση του Αντώνη Αντωνίου, απέκτησε τον Μαρίνο Παπαχριστοδούλου. Διατηρήθηκαν στο ρόστερ οι Σωτήρης και Αχιλλέας Πετρακκίδης και οι έμπειροι Αποστόλου, Παφίτης, Αλεξίου, Αδάμου. Στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» παραμένει ο Σάββας Σάββα για τέταρτη χρονιά, ενώ βοηθός του ανέλαβε ο έμπειρος Γιαννάκης Χριστοφόρου.

 

Ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Σάββα, σημείωσε σχετικά: "Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ για 3η συνεχόμενη σεζόν. Πιστεύουμε πως η ομάδα είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, αν και ακόμη θέλουμε δουλειά στο κεφάλαιο ομοιογένεια. Έχουμε φέρει τέσσερις νέους παίκτες στην ομάδα και επειδή δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αρκετά φιλικά, θα χρειαστούμε ακόμη χρόνο για να επέλθει η απαιτούμενη συνοχή. Μπορούμε για τη νίκη και είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε".

 

Μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ της πετοσφαιρικής μας ομάδας, ο Σάββας Σάββα ανέφερε: "Οι δύο ξένοι είναι ποιοτικοί και έμπειροι παίκτες, ενώ ο τρίτος ξένος είναι νεαρός εξελίξιμος και ταλαντούχος. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα. Ωστόσο, εμείς βασιζόμαστε κυρίως στους Κύπριους μας παίκτες, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι στην Κύπρο και αποτελούν τον βασικό κορμό που έφερε τις μεγάλες επιτυχίες του Τμήματος τα τελευταία χρόνια".

 

Από την πλευρά της η Νέα Σαλαμίνα έχει στον πάγκο της τον Αντώνη Κωνσταντίνου, ο οποίος θεωρείται ο άνθρωπος των τίτλων για τη Νέα Σαλαμίνα ειδικά την περίοδο 1998-2003. Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν στη δύναμή τους τον Κολομβιανό Μπαγιάν, ενώ απέκτησαν τους Καναδούς Τζόρι Μάνθα – ακραίο, Κόλτον Ντε Μαν – ακραίο. Ταυτόχρονα, απέκτησαν τον διεθνή κεντρικό Βασίλη Δημητρίου και τον έμπειρο ακραίο Ανδρέα Τοφή.

 

Στο θεσμό του Σούπερ Καπ πολυνίκης είναι η Νέα Σαλαμίνα, με οκτώ κατακτήσεις, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε δυο Σούπερ Καπ με τελευταία την περσινή όταν κέρδισε την Pokka ΑΕΚαραβά με 3-1 σετ.

 

Οι συνθέσεις

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σάββας Σάββα): 1. Αχιλλέας Πετρακκίδης 32- Διαγώνιος 2. Κύπρος Καπνίσης 20 – Πασαδόρος) 3. Σωτήρης Πετρακκίδης 32 –Κεντρικός 6.Δημήτρης Αποστόλου 32- Ακραίος 8. Κωνσταντίνος Παφίτης 30- Κεντρικός 9. Αντριάνο Λαμπ 36 -Πασαδόρος (Βραζιλία) 10. Κυριάκος Αδάμου 31 – Ακραίος, 11. Ροντρίγκο Ντα Σίλβα 23 – Ακραίος (Βραζιλία) 12. Άγγελος Αλεξίου 29 – Κεντρικός, 13. Γιώργος Σπανός 25 –Λίμπερο, 15. Μαρίνος Παπαχριστοδούλου 32 – Λίμπερο, 18. Πάουλο Φερέιρα 40 – Ακραίος (Βραζιλία).

 

Νέα Σαλαμίνα (Αντώνης Κωνσταντίνου): 3. Τζόρι Μάνθα – Ακραίος Ύψος: 1.93 (Καναδάς) 4. Χόρχε Μπαγιάν Μορένο – Διαγώνιος Ύψος: 1.98 (Κολομβία) 5. Ανδρέας Χρυσοστόμου – Πασαδόρος Ύψος 1.75 6. Ανδρέας Τοφή – Ακραίος –‘Υψος 1.85 7. Βασίλης Δημητρίου – Κεντρικός – Ύψος 2.02 8. Γιώργος Ζηκάκης –Κεντρικός Ύψος 1.92 9. Χρίστος Προδρόμου 1.93 – Κεντρικός 10. Κόλτον Ντε Μαν – Ακραίος – Ύψος 1.97 (Καναδάς) 11. Κωνσταντίνος Καλαφάτης – Πασαδόρος – Ύψος 1.83 13. Ανδρέας Σαββίδης – Λίμπερο Ύψος 1.82 15. Σωτήρης Σιαπάνης – Ακραίος – Ύψος 1.82 17. Λούκας Σοφοκλέους - Διαγώνιος – Ύψος 1.88 18. Αντώνης Βαρνάβα –Λίμπερο – Ύψος 1.84.

 

Διαιτητές ορίστηκαν οι Γιαννάκης Σοφοκλέους και Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

 

Εισιτήρια Σούπερ Καπ

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το Σούπερ Καπ από τα εκδοτήρια "ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel" και τον ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας, η οποία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (14/10). Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο. Η ομάδα μας έχει στη διάθεσή της 400 εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.

 

Εισιτήρια Διαρκείας

Εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος Πετόισφαιρας θα διατίθενται έξω από την κλειστή αίθουσα "Κίτιον", την ημέρα του αγώνα του Σούπερ Καπ, όπως επίσης και έξω από τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, πριν από την έναρξη του αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με αντίπαλο την Ανόρθωση».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X