ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνθρωπος της CEV στην Κύπρο

Τρεις μήνες πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και της συμμετοχής της  Ομόνοιας στο β’ προκριματικό γύρο του Champions – League η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (CEV) στέλλει στην Κύπρο απεσταλμένο της  με στόχο την επιθεώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και όχι μόνο.

Στις 13:00 αφίχθη στην Κύπρο ο Ισραηλινός υπεύθυνος αγώνων της CEV Γκαμπριέλ Λοτάν ο οποίος συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή της ΚΟΠΕ Γιώργο Στεφανίδη θα επιθεωρήσει το Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Το εν λόγω γήπεδο θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Ομόνοιας στο Champions – League.

Ταυτόχρονα, στις 17:00 το απόγευμα ο Ισραηλινός θα παρακαθίσει σε σύσκεψη με τους υπεύθυνους του Τμήματος Πετοσφαίρισης της Ομόνοιας. Σημειώνεται ότι η πρωταθλήτριά μας είναι πανέτοιμη τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά για τους αγώνες του Champions – League.

Mε την πρωταθλήτρια Σλοβενίας Ach Volley Ljubljana

Την πρωταθλήτρια Σλοβενίας Ach Volley Ljubljana θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Champions – League η νταμπλούχος Ομόνοια στην παρθενική της εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 02 και 06 Νοεμβρίου με τον πρώτο αγώνα στη Λευκωσία.

Εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο στις 16 και 20 Νοεμβρίου 2016 την Arago De Sete Γαλλίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στη Λευκωσία.

Αυτός είναι ο όμιλος

Σημειώνεται ότι στους ομίλους εφόσον προκριθεί η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει τις Montena Ιταλίας, Craiova Ρουμανίας  και μια εκ των ΠΑΟΚ, Castella Κροατίας και Skra Belhatov Πολωνίας.

Ομοσπονδία Πετόσφαιρας

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X