ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νταμπλ και υπέρβαση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Με στόχο το νταμπλ και την Ευρωπαϊκή υπέρβαση κατέρχεται η πετοσφαιρική Ομόνοια στη επικείμενη χρονιά. Όπου υπέρβαση, η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς  Λινγκ. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που Κυπριακή ομάδα μετέχει στο συγκεκριμένο θεσμό.

Η Κύπρος, για την ακρίβεια, επιστρέφει σε αυτόν μετά την περίοδο 1999-2000 όπου αγωνίστηκε η Νέα Σαλαμίνα. Τότε ονομαζόταν Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Κανένας  από τους ξένους (Μπρούνο Αλβες, Ρενάλντο Ντεουτέιρο, Τούλιο Νοκουέρα) δεν συνεχίζει για τη νεα χρονιά. Έχουν ήδη κλείσει δυο Βραζιλιάνοι (πασαδόροσ και ακραίος) και αναμένεται άλλος ένας ακραίος. Βρήκε επίσης η Ομόνοια τον αντικαταστάτη του Αντώνη Αντωνίου στη θέση του λίμπερο. Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις.

Έχει πέσει το μπάτζετ σε θέματα μισθολογίου, αλλά στο σύνολο, του θα είναι ανεβασμένο λόγω της Ευρωπαϊκής συμμετοχής. Η Ομόνοια στη συγκεκριμένη πτυχή, προσβλέπει στη χορηγία του ΚΟΑ.

Οι πράσινοι θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους από το 2ο γύρο του Τσάμπιονς Λίνγκ και θα αντιμετωπίσει τη Σλοβένικη Ach Volley Ljubljana.
Σε περίπτωση που αποκλειστεί τότε θα συνεχίσει στο CEV Cup, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Σερβική Ok Novi Pazar.

 Στις 22 Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία. Ο Σάββας Σάββα έχει ετοιμάσει μαζί με τους συνεργάτες του το πρόγραμμα προετοιμασίας και ήδη οι παίκτες ενημερώθηκαν.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση