ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Διαρκείας στο ΓΣΠ

Από το ΓΣΠ θα ξεκινήσει η πώληση των καρτών διαρκείας της πετόσφαρας για τη νέα σεζόν στο περιθώριο του ευρωπαϊκού αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικά:

«Αρχίζει από αύριο (21/07) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Τμήματος Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17!

Σε πρώτη φάση θα υπάρχει συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας έξω από τη Δυτική κερκίδα, από τις 18:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, με αντίπαλο την Μπέιταρ Ιερουσαλήμ.

Τα εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος Πετόσφαιρας, προσφέρονται στις ακόλουθες τρεις κατηγορίες:

Κατηγορία 1: € 30
Συμπεριλαμβάνει τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της κανονικής περιόδου (δεν συμπεριλαμβάνει τους αγώνες των play-off πρωταθλήματος, ούτε τα παιχνίδια κυπέλλου, αλλά ούτε και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια)

Κατηγορία 2: € 50 
Συμπεριλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, τόσο της κανονικής περιόδου, όσο και για την φάση των play-off (δεν συμπεριλαμβάνει τους αγώνες κυπέλλου, αλλά ούτε και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια)

Platinum: € 100
Συμπεριλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος της κανονικής περιόδου και της φάσης των play-off, όλους τους αγώνες κυπέλλου (με εξαίρεση τον τελικό κυπέλλου) και όλους τους Ευρωπαϊκούς αγώνες (στο χειρότερο σενάριο η ομάδα μας θα δώσει δύο Ευρωπαϊκούς αγώνες)

* Σύντομα θα ανακοινωθούν περαιτέρω σημεία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας του Τμήματος Πετόσφαιρας».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X