ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ:«Χαμηλού επιπέδου ηθική και στοιχηματισμός»!

Αιχμές για Ανόρθωση και Παφιακό

Πολύ σοβαρές καταγγελίες από το σωματείο ΑΠΟΕΛ στην επίσημη ιστοσελίδα του σε σχέση με το πρωτάθλημα Πετόσφαιρας, με σαφείς αιχμές κατά της Ανόρθωσης και του Παφιακού. Γίνεται λόγος για χαμηλή ηθική και φαινόμενα στοιχηματισμού.

Αναλυτικά:

«Το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ομόνοια στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» με 3-1 σετ για τη 14η και τελευταία αγωνιστική της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας. Η ομάδα μας τερμάτισε στην 5η θέση και θα συνεχίσει στο 2ο γκρουπ, χωρίς να υπάρχει καμία πιθανότητα να κινδυνέψει σε υποβιβασμό.

Δυστυχώς, η ομάδα μας δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και σε συνδυασμό της νίκης της Ανόρθωσης επί του πρωτοπόρου Παφιακού, τερμάτισε στην 5η θέση.

Το ΑΠΟΕΛ έχασε τα δυο πρώτα σετ στις λεπτομέρειες και με τον ίδιο τρόπο μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια η Ομόνοια έκανε το 3-1.

Με τα λύπης μας διαπιστώσαμε φέτος ότι στο χώρο της πετόσφαιρας συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Κυριαρχεί χαμηλού επιπέδου ηθική και στοιχημαστισμός. Πολλά συγχαρητήρια στην Πάφο, να ζήσει η Αμμόχωστος.

ΤΑ ΣΕΤ: 26-24, 25-22, 26-28, 25-16».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X