ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πετόσφαιρα: Αγώνας volley για την στήριξη μονογονεϊκών οικογενειών

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Μαΐου, η ώρα 16:00, στο κλειστό γήπεδο των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων, διοργανώνει με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, αγώνα volley αντρών (ALL STAR GAME) μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Πετόσφαιρας Ανδρών και Επίλεκτων Πετοσφαιριστών των Κυπριακών ομάδων πετόσφαιρας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Μαΐου, η ώρα 16:00, στο κλειστό γήπεδο των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία, με γενική είσοδο εισιτηρίου €5 στέλλοντας ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και συνένωσης δυνάμεων του αθλητισμού, το οποίο έχει ανάγκη ο τόπος μας. Ο αγώνας τελεί υπό την έγκριση της ΚΟΠΕ και υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται για να στηρίξουν η Ομοσπονδία ως φορέας αθλητισμού και το Πανεπιστήμιο ως φορέας παιδείας και εκπαίδευσης, στη βάση του αθλητικού ιδεώδους, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων, ο οποίος απαριθμεί περί τα 5000 μέλη, ενώ εξυπηρετεί καθημερινά πολύ μεγαλύτερο αριθμό καθώς οι μονογονεϊκές οικογένειες στην Κύπρο ξεπερνούν τις 28 χιλιάδες.

Ο Σύνδεσμος καλείται καθημερινά να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες μονογονεικών οικογενειών, οι οποίες έχουν πληγεί δυσβάστακτα από την οικονομική κρίση, αντιμετωπίζοντας προβλήματα φαγητού, στέγης αλλά και κάλυψης των βασικών αναγκών των παιδιών τους.

Για διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ανθή Ερμογένους στο 99369121 ή στο anthiermogenous1@gmail.com, υπεύθυνη διοργάνωσης εκ μέρους του Παγκύπριου Συνδέσμου Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X